Faringita cronica hipertrofica Tratament

As dori si eu un tratament bun pentru faringita cronica hipertrofica pentru ca am periaoade cand ma supara rau de tot si ce mi-a prescris ORL- meu nu ma satisface. Va rog, astept un raspuns. Mentionez ca el mi-a spus ca din cauza unei mici deviatii de sept as putea avea aceste probleme. Credeti ca e necesara operatia? totusi pana la Operatie as vrea sa-mi recomandati ceva pentru ameliorarea simptomelor pe care le am. Astept un raspuns.
1 comentarii

personal cred ca problemele cu faringele sunt din cauza refluxului gasric si alimentelor acre, acide, acidulate..s.a
asa aca e cazul de investigati la gastrologie.., tratament corect si regim alimentar corect
din punct de vedere ORL
faringita hipertrofica se trateaza local prin actiune, tratament cu Radiofrecventa pe tesutul hipertrofiat
dupa care se fac tratamentele locale standart..
inhalatii, aerosoli, gargara, aromoterapie, spreiuri uleiuase pentru refacerea mucoasei.
asa aca e cazul de investigati la gastrologie.., tratament corect si regim alimentar corect
din punct de vedere ORL
faringita hipertrofica se trateaza local prin actiune, tratament cu Radiofrecventa pe tesutul hipertrofiat
dupa care se fac tratamentele locale standart..
inhalatii, aerosoli, gargara, aromoterapie, spreiuri uleiuase pentru refacerea mucoasei.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11amigdalita sau faringita ?
- 2Faringita. Posibil focar de infectie? Ce complicatii poate da?
- 13Iritatie in gat!
- 3Iritatie faringiana
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 1Faringita repetata copil de 1 an
- 18probleme cu gatul
- 4faringita cronica de reflux
- 2Faringita cronica cu candida
- 7Faringita atrofica
- 4HIV, Mononucleoza, Faringita Streptococica?
- 0faringita acuta cengestiva
- 4sugar cu faringita si stridor laringian
- 1Durere auriculară bruscă
- 1Faringita streptococica
- 1Faringita cronica
- 4Faringita-laringita, inca simt o durere in gat, seara cand e rece afara ma sageata in cap
- 1Pericoronarita - faringita?
- 4Tuse după masa
Mai multe informații despre: Faringita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: