Pericoronarita - faringita?
Buna ziua,
Am mai avut in martie un astfel de episod: intepaturi ureche dreapta si partea dreapta de gat. Au trecut la adminiatrare de ospen.
De data asta am facut o radiografie dentara unde se observa o pericoronarita. La fel, intepaturi ureche si o faringita dupa cum pot observa pozand gatul (rosu, vascularizat si sunt senzatii de arsura, uneori de intepaturi, care nu sunt prezente dimineata si nici noaptea, se amplifica la uscarea gatului, nu ma deranjeaza cand inghit, ci cand stau pur si simplu).
E posibil ca acea faringita sa fie cauzata de pericoronarita?
Astazi am terminat tratamentul cu Augmentin.
P. S. Amigdalele sunt atrofiate de cativa ani, nu sunt fumatoare, prezenta hernie hiatala si gastrita antrala fara h pilory.
Am mai avut in martie un astfel de episod: intepaturi ureche dreapta si partea dreapta de gat. Au trecut la adminiatrare de ospen.
De data asta am facut o radiografie dentara unde se observa o pericoronarita. La fel, intepaturi ureche si o faringita dupa cum pot observa pozand gatul (rosu, vascularizat si sunt senzatii de arsura, uneori de intepaturi, care nu sunt prezente dimineata si nici noaptea, se amplifica la uscarea gatului, nu ma deranjeaza cand inghit, ci cand stau pur si simplu).
E posibil ca acea faringita sa fie cauzata de pericoronarita?
Astazi am terminat tratamentul cu Augmentin.
P. S. Amigdalele sunt atrofiate de cativa ani, nu sunt fumatoare, prezenta hernie hiatala si gastrita antrala fara h pilory.
1 comentarii
Infecțiile dentare dau Ganglioni cervical. De la ei poate durea și gat și ureche
Rosuin gat. Mai des e de la reflux și alimentație incorecta cu acru. Acid. Citruc
Rosuin gat. Mai des e de la reflux și alimentație incorecta cu acru. Acid. Citruc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1faringita cronica
- 5Stare subfebrila prelungita, frisoane, transpiratii de 6 sapta
- 3Iritatie faringiana
- 7faringita cronica
- 5Rinosinuzita si faringita
- 2Faringita cronica cu candida
- 4HIV, Mononucleoza, Faringita Streptococica?
- 3faringita cronica, amigdala linguala inflamata
- 7probleme orofaringiene
- 22rinosinuzita cronica si epifaringita
- 1Raceli repetate, aproape lunar
- 1Faringita cronica hipertrofica Tratament
- 7faringita cronica
- 2tratament prostatita impreuna tratament faringita
- 1Faringita acuta
- 1Faringita cronica
- 4Faringita-laringita, inca simt o durere in gat, seara cand e rece afara ma sageata in cap
- 10De ceva vreme ma macină gândul de a avea faringita atrofica
- 9Faringita care nu mai trece insotita de febra, analize de sange modificate
Mai multe informații despre: Faringita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: