Pericoronarita - faringita?
Buna ziua,
Am mai avut in martie un astfel de episod: intepaturi ureche dreapta si partea dreapta de gat. Au trecut la adminiatrare de ospen.
De data asta am facut o radiografie dentara unde se observa o pericoronarita. La fel, intepaturi ureche si o faringita dupa cum pot observa pozand gatul (rosu, vascularizat si sunt senzatii de arsura, uneori de intepaturi, care nu sunt prezente dimineata si nici noaptea, se amplifica la uscarea gatului, nu ma deranjeaza cand inghit, ci cand stau pur si simplu).
E posibil ca acea faringita sa fie cauzata de pericoronarita?
Astazi am terminat tratamentul cu Augmentin.
P. S. Amigdalele sunt atrofiate de cativa ani, nu sunt fumatoare, prezenta hernie hiatala si gastrita antrala fara h pilory.
Am mai avut in martie un astfel de episod: intepaturi ureche dreapta si partea dreapta de gat. Au trecut la adminiatrare de ospen.
De data asta am facut o radiografie dentara unde se observa o pericoronarita. La fel, intepaturi ureche si o faringita dupa cum pot observa pozand gatul (rosu, vascularizat si sunt senzatii de arsura, uneori de intepaturi, care nu sunt prezente dimineata si nici noaptea, se amplifica la uscarea gatului, nu ma deranjeaza cand inghit, ci cand stau pur si simplu).
E posibil ca acea faringita sa fie cauzata de pericoronarita?
Astazi am terminat tratamentul cu Augmentin.
P. S. Amigdalele sunt atrofiate de cativa ani, nu sunt fumatoare, prezenta hernie hiatala si gastrita antrala fara h pilory.
1 comentarii
Infecțiile dentare dau Ganglioni cervical. De la ei poate durea și gat și ureche
Rosuin gat. Mai des e de la reflux și alimentație incorecta cu acru. Acid. Citruc
Rosuin gat. Mai des e de la reflux și alimentație incorecta cu acru. Acid. Citruc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0faringita cronica
- 11amigdalita sau faringita ?
- 5faringita cronica hipertrofica - in fiecare dimineata.. gat uscat care ma pisca
- 10faringita cronica - ce se intampla daca nu fac operatia cu laser?
- 3Iritatie faringiana
- 4rinita cronica si faringita cronica
- 18probleme cu gatul
- 5Faringita acuta
- 5Rinosinuzita si faringita
- 8Aerosoli: probleme cu faringita
- 5Vitamina A pentru faringita atrofica
- 5Diagnosticat: Faringita cronica
- 12De cativa ani ma confrunt cu o faringita care ma deranjeza
- 1faringita persistenta de mai bine de o luna
- 4Simptome multiple faringe-lueta-limba
- 18inecare in somn