fara sex, fara...
Buna!
Nu stiu daca e ok sa postez aici comentariu, sper ca da si mai sper ca "experienta mea" va ajute si pe voi.
Nu va mai spun de viata amoroasa inexistenta in ultima jumatate de an, de mofturile si toanele "sotului", ci de acceptarea situatiei reale: o viata paralela alaturi de altcineva de aproape 1 an. E greu de acceptat. Singura solutie e divortul, dupa numai 2.5 ani de casnicie.
Nu stiu daca sunt "altii mai buni" sau nu, dar stiu ca nu merita suferinta si eforturile extreme duse pana la pierderea respectului de sine pentru a salva ceva ce e deja pierdut.
Nu le mai cautati scuze si nu va invinovatiti!
Va doresc sa va iubiti mult si sa va gasiti linistea.
Nu stiu daca e ok sa postez aici comentariu, sper ca da si mai sper ca "experienta mea" va ajute si pe voi.
Nu va mai spun de viata amoroasa inexistenta in ultima jumatate de an, de mofturile si toanele "sotului", ci de acceptarea situatiei reale: o viata paralela alaturi de altcineva de aproape 1 an. E greu de acceptat. Singura solutie e divortul, dupa numai 2.5 ani de casnicie.
Nu stiu daca sunt "altii mai buni" sau nu, dar stiu ca nu merita suferinta si eforturile extreme duse pana la pierderea respectului de sine pentru a salva ceva ce e deja pierdut.
Nu le mai cautati scuze si nu va invinovatiti!
Va doresc sa va iubiti mult si sa va gasiti linistea.
Fiecare face ce crede ca e mai bine pentru el.
Eu am un copil...el este prioritatea mea, el trebuie sa aibe o familie...atat, nefericirea mea o voi comppensa oada si oadata...deocamdata strang din dinti.
Dani numai bine iti doresc.
Eu am un copil...el este prioritatea mea, el trebuie sa aibe o familie...atat, nefericirea mea o voi comppensa oada si oadata...deocamdata strang din dinti.
Dani numai bine iti doresc.
Buna fetelor am 28 de ani si un copil de 1 an jumate si la mine e invers situatia pur si simplu sotia mea varsta identica nu mai simte nevoia asa des si tot comunicam si comunicam despre asta.Inainte sa fim casatoriti o faceam de cel putin 3 ori pe saptamana, dar acum dupa 2 ani de casatorie mai rar o data pe luna si mai e o chestie ea nu se mai umezeste asa bine ca si la inceputul relatiei, dar amapelat la lubrifiant chair si medicul ginecolog ne-a recomandat.Am fost la medic sa vedem de ce o tot doar in timpul contactului sexual, logic findca nu era suficient de umezita. In cele din urma i-am spus sotiei asa nici o problema daca nu mai vrei sa facem sex las ca sunt destule dar sa nu te aud ca iti pare rau ca am plecat la alta sa fac sex cu ea. Nu zic ca nu ma iubeste, ma iubeste dar nu mai simte nevoia pur si simplu tot impinsa de la spate si cu lubrifiant si rabdare pana la urma ii place. Dar din punctul meu de vedere ca si barbat nu stiu cum sunt ai vostri referitor Sofi, Pasca, Mikyy, Dani dar ori cat de obosit as fi daca sotia mea imi da semne ca ar vrea sa facem sex apoi asa erectie am ca nu mai tine cont organismul ca e obosit daca e stimul asa se incarca ca si cum nu as fi muncit nimik chair si dupa 1é ore de lucru munca fizic avb nu stat la birou. Iar dimineata la fel poi ala barbat daca nu are erectie cand se ridica din pat. Daca sa presupunem ca asa de obosit as fi incat chair nu pot sa obtin o erectie macar i fac sotiei un sex oral si stiu ca am satisfacut-o nu o las asa.
Succes si sper ca sotii vostri sa isi revina si inca ceva daca tot voi luati initiative cand intra in casa si a facut dus nici o mancare pantalonii jos si facetii un pic sex oral cat sa-i inebuniti ca incet incet se schimba lucrurie apoi daca nici asa nu simte nevoia sa faca sex cu voi inseamna ca vai si amar de ei.
Succes si sper ca sotii vostri sa isi revina si inca ceva daca tot voi luati initiative cand intra in casa si a facut dus nici o mancare pantalonii jos si facetii un pic sex oral cat sa-i inebuniti ca incet incet se schimba lucrurie apoi daca nici asa nu simte nevoia sa faca sex cu voi inseamna ca vai si amar de ei.
Mac,
sa stii ca si eu trec prin asta, adica nu ma mai umezesc ca inainte, desi eu imi doresc sotul si poate sunt mai prezenta ca el, vad ca sunt unele schimbari, eu am nascut normal si a fost greu si se resimte si in viata noastra sexuala.
.multa rabdare si nu arunca repede cu vorbe de genul "ma duc la alta"
nu-ti poti imagina prin cate schimbari hormonale trece o femeie, sarcina, nastere, alaptare...
comunicare, rabdare, intelegere si afectiune, de asta are ea nevoie acum nu de vorbe aruncate aiurea.
La sotul meu nicio schimbare majora, desi m-am plictisit de cand discut subiectul, cica pur si simplu asa e el.
sa stii ca si eu trec prin asta, adica nu ma mai umezesc ca inainte, desi eu imi doresc sotul si poate sunt mai prezenta ca el, vad ca sunt unele schimbari, eu am nascut normal si a fost greu si se resimte si in viata noastra sexuala.
.multa rabdare si nu arunca repede cu vorbe de genul "ma duc la alta"
nu-ti poti imagina prin cate schimbari hormonale trece o femeie, sarcina, nastere, alaptare...
comunicare, rabdare, intelegere si afectiune, de asta are ea nevoie acum nu de vorbe aruncate aiurea.
La sotul meu nicio schimbare majora, desi m-am plictisit de cand discut subiectul, cica pur si simplu asa e el.
Doamne eu nu mai inteleg nimic toate femeile vor sex mai des numai nevastamea nu vrea des pacat ca nu am o femeie de mai sus ce povestesc ca barbati nu le satisfac eu am avut soția Virgina de inselat nu este in stare lucram in aceaincepe meciul dar eu vreau des iar ea rar ea nu Mia facut sex oral doar eu ei cu Limba avem bani doar lucram in Anglia obositi nu suntem ca munca este usoara mai bine as lucra la demolari poate nu îmi mai arde de facut dragoste asta este stimatelor doamne va pup ma puteti ajuta cu un sfat va multumesc
Nu stiu dar eu muncesc 12ore pe zi si as face sex mereu am soția sex buna tare as face sex cu ia mereu la munca ma gindesc la ea si am erectie la munca ma feresc de rușine va dati seama un penis de 20-22 cm si 16-17 in erectie mai ales linga soție nu stiu dar soția mea nu vrea sex foarte rar nu stiu amant nu are ca lucram impreuna doar ca nu vrea are orgasm de fiecare data o simt nu minte iar eu sa nu ma mai rog de ea ma masturbez ca îmi explodeaza penisul daca avem o soție so faca mai des ce viata nu stiu?
Ayane, urât din partea ta ! Dacă nu înțelegi omul îl înșeli pentru apetitul tău sexual foarte urât și pe lângă asta cum poți să încurajezi alte persoane să facă la fel adică să înșele dacă nu sunt satisfăcute sexual. Asta-i marea preocupare la tine că nu voia să o facă da poate chiar era obosit omul sau chiar nu voia da fiindcă ai înșelat asta nu te face mai deșteaptă ci mai inconștientă și mai stupidă. Deci tu clar nu știi ce voiai atunci poate ți-ai băgat mințile în cap după atâția ani!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30lipsa apetitului sexual
- 106Masturbarea creeaza dependenta?
- 7dragoste fara atractie sexuala?
- 571de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana?
- 12de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana-
- 3e el de vina sau eu?
- 15Am nevoie de un sfat
- 3de ce nu vrea sotul meu sex?
- 19sotia ma respinge
- 17ABSTINENTA in casatorie, inainte si dupa nastere - lipsa apetitului sexual din partea lui
- 8o intrebare mai delicata...si putin mai ciudata!
- 4depresie, luare in greutate, lipsa dorintei sexuale, apatie
- 5iubitul meu nu ma mai doreste...
- 5Probleme cu al 2 lea nr
- 3Lipsa dorintei sexuale
- 3Probleme sexuale in viata de cuplu
- 4Prea mult sex?
Mai multe informații despre: Apetitul sexual Importanta sexului in cuplu Cat poti rezista fara sex? lipsa vietii sexuale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: