Am reusit.. mi-am inceput viata sexuala, totul este ok

Buna.Am mai postat un subiect mai demult in care am avut prb q penisul si mai ales imi era frica sa imi incep viata sexuala.Acum am reusit, mi-am inceput viata sexuala, totul este ok.
1.Primul contact sexual a durat 15 min. si sincer eu ma asteptam la 2-3 min. ;)) Iata ca am avut noroc.
2.Nu mai am probleme cu ejacularea precoce precum credeam eu.
3.Partenera a fost multumita dupa primul contact sexual.
4.Abia dupa al 4-lea contact sexual mi sa rupt ata.
5.Acum am o viata sexuala perfecta din punctul meu de vedere.
Vi-am spus ca va tin la curent cu ce mi se intampla.acum sunt fericit...deci un sfat pentru altii care au avut problemele mele, luati-va inima in dinti si treceti peste toate, nu e nimic grav.
App.multumesc din suflet tuturor celor care mi-au oferit sfaturi, fara ajutorul lor nu cred ca reuseam sa trec peste.
1.Primul contact sexual a durat 15 min. si sincer eu ma asteptam la 2-3 min. ;)) Iata ca am avut noroc.
2.Nu mai am probleme cu ejacularea precoce precum credeam eu.
3.Partenera a fost multumita dupa primul contact sexual.
4.Abia dupa al 4-lea contact sexual mi sa rupt ata.
5.Acum am o viata sexuala perfecta din punctul meu de vedere.
Vi-am spus ca va tin la curent cu ce mi se intampla.acum sunt fericit...deci un sfat pentru altii care au avut problemele mele, luati-va inima in dinti si treceti peste toate, nu e nimic grav.
App.multumesc din suflet tuturor celor care mi-au oferit sfaturi, fara ajutorul lor nu cred ca reuseam sa trec peste.
4 comentarii

foarte bine si la mai mare!! vezi cit de mult ajuta gindirea pozitiva.

A aparut o problema!!!
Aseara am facut dragoste cu prietena mea si dupa ce am terminat, am observat ca am sangerat in timpul actului sexual.Vreau sa stiu de la ce, ea nu mai e virgina, nici eu de altfel care ar putea fi cauza sangerarii?? Astept urgent sfatul unu-i doctor!!!
Aseara am facut dragoste cu prietena mea si dupa ce am terminat, am observat ca am sangerat in timpul actului sexual.Vreau sa stiu de la ce, ea nu mai e virgina, nici eu de altfel care ar putea fi cauza sangerarii?? Astept urgent sfatul unu-i doctor!!!

Stiu ca am sangerat eu fiindca am simtit o durere in timpul actului sexual dar nu am luat-o in seama.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sotia mea vede in religie o cale de a se indeparta de toate problemele...
- 3sex cand si cand
- 5ce fac daca ma respinge?
- 5Probleme in timpul actului sexual
- 9probleme in relatia sexuala
- 27Oare imi mai pot salva casnicia?
- 4probleme mari
- 43Exista motive obiective pentru adulter?
- 20dupa 12 ani nu mai vrea sex, de ce?
- 3Oare sa il parasesc doar din cauza sexului?
- 35Sunt anormal pt. ca vreau sex zilnic?
- 11oare stie ca sunt virgin?
- 8Relatii intime cu partenera
- 4nu-l mai doresc dar il iubesc
- 18Lipsa Sexului in viata de cuplu
- 6Sex prost si rar
- 10Este normal că soțul sa nu vrea sex decit o data la 2-3 luni
- 9Miros intim
- 5Partenera se poarta anormal de la o vreme
Mai multe informații despre: Comportamentul sexual Importanta sexului in cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: