fantezii sexuale
Salut,
Cateva pareri as dori si eu.
Eu i prietena mea avem o viata sexuala destul de activa, si ne intelegem perfect in pat. Avem totusi fantezii ca sa le spun asa, creem mici scenarii in timpul actelor noastre sexuale. In general in aceste fantezii sunt mai multe paeroasne (necunoscute), dar, in cele create de ea, intodeauna sunt mai multi barbati. La inceput m-a deranjat putin astea, insa acum a inceput sa-mi placa. Un swing sau manage oricum nu as face cu ea si altcineva, dar, ce poate spune aceste fantezii ale ei despre personalitatea ei?... cum vor influenta astea pe viitor viata de cuplu?
As fi recunoscator, daca parerile voastre ar fi si argumentate.
Merci mult,
Cateva pareri as dori si eu.
Eu i prietena mea avem o viata sexuala destul de activa, si ne intelegem perfect in pat. Avem totusi fantezii ca sa le spun asa, creem mici scenarii in timpul actelor noastre sexuale. In general in aceste fantezii sunt mai multe paeroasne (necunoscute), dar, in cele create de ea, intodeauna sunt mai multi barbati. La inceput m-a deranjat putin astea, insa acum a inceput sa-mi placa. Un swing sau manage oricum nu as face cu ea si altcineva, dar, ce poate spune aceste fantezii ale ei despre personalitatea ei?... cum vor influenta astea pe viitor viata de cuplu?
As fi recunoscator, daca parerile voastre ar fi si argumentate.
Merci mult,
3 comentarii
Putini oameni sunt in stare sa impartaseasca si altora fanteziile deoarece fac parte din sfera lucrurilor extrem de intime. Faptul ca ati ajuns la acest nivel arata ca aveti o relatie solida. Fanteziile nu dauneaza...si construite in doi sunt si mai... interesante. Eu una sunt de parere ca nu vor influenta relatia decat in bine, deoarece veti ajunge sa va cunasteti mult mai bine...
Presupun ca in fanteziilede tine sunt mai multe femei... Se stie din capul locului ca barbatul se viseaza inconjurat de femei, iar femeia inconjurata de barbati. E firesc ! Noi, barbatii, ne imaginam femeia cu piept mare si ***** mica, iar femeile barbati bine dotati. E ceva nenatural aici? Cu toate ca am auzit multe femei zicand ca nu tin ca barbatul sa fie bine dotat... dar nici unei femei nu i-ar placea un penis mic si moale, nu? Asa ca nu e nici un pericol nici pt acum si nici pt viitor. Dar daca tot ai acceptat fanteziile ei, foarte bine! Acestea sunt mult mai excitante si emotionale si pline de actiune si... si... si... Si mie mi s-a intamplat lafel. Acum chiar ma excita f tare imaginatii cu scene swing, unde sunt eu, ea si inca vreo 2 barbati. Si nu cred ca sunt vreun sexoman sau... dar cel putin sunt liber sa-mi imaginez ce vreau. Si fiecare dintre noi trebuie sa aiba aceasta libertate !
Buna sunt nou pe aici si am o si eu o mica fantezie sa zic asa cu iubita mea cu care sunt împreună de aproximativ trei ani avem o viață sexuală buna sa zic dar o fantezie imi tot trece prin minte ea sa își introducă un dildo anal mai lung pana ce sar vedea in abdomen (Am văzut mai multe filme in genul pentru adulti) iar eu sa o privesc nu stiu daca e ok sa ii propun sau daca sunt riscuri nu stiu cum sa postez aceasta intrebare de acea o pun aici
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2fantezie sau perversiune
- 16Fantezie sexuala ciudata, doresc o lamurire
- 28fantezii sexuale... in exces
- 11fantezii sexuale !
- 37despre SWING - schimb de parteneri
- 17ce e de facut? un fetis periculos.
- 5Pete rosii si vinete pe fund, dupa palmuire in timpul sexului
- 6Fanteziile sexuale si moralitatea
- 22iubita mea vrea sa incercam menaje à trois cu inca un barbat
- 8a cerut sa facem sex in 3
- 4jocuri sexuale cu frisca