a cerut sa facem sex in 3

20-06-2011
maftei
Nu este medic/terapeut
maftei
am si eu o intrebare.Prietenul meu mi-a cerut sa facem sex an 3 adica 2 fete si el dar eu nu sunt de acord ca nu ami place si nu vreau sal pierd.Suntem ampreuna de 4 ani.Ce sa fac daca el tot ami propune cica macar sa facem o data.
8 comentarii
0
20-06-2011, ora 18:29
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Nu inteleg ce raspuns vrei sa primesti, iti pui avatar cu tine dezbracta..ce putem sa-ti zicem ca e anormal ce ti-a cerut, cand tu nu respecti minimul de decenta, intai respecta-te pe tine, si apoi sa te respecte ceilalti...
0
20-06-2011, ora 18:54
maftei
Nu este medic/terapeut
maftei
Scuze ptr poza dar aveam poza pusa pe saitul cu implanturi.Sincer ami cer scuze anca o data
0
20-06-2011, ora 18:55
maftei
Nu este medic/terapeut
maftei
Sincer nu vreau sa ami pierd iubitul dar el tot ami zice mereu asa ceva si nu stiu ce sa fac si ce sa ai zic
0
20-06-2011, ora 19:09
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Din punctul meu de vedere mi se parea aiurea, genul asta de dorinte, mai ales cand ai o relatie stabila de 4 ani, poate sunt eu mai conservatoare, dar nu mi se pare normal..eu una, m-as fi despartit de el, nu as fi tolerat asa ceva, nu mi-as imparti iubitul cu nimeni, daca vrea sa faca sex in trei, nu are decat sa se duca cu altele, dar in nici un caz sa fac parte din asa ceva..acum tu decizi, daca zici ca nu vrei sa-l pierzi, dar totusi mi se pare pierdut, inseamna ca nu-si doreste ceva serios, numai cu tine, si vrea sa experimenteze si alte lucruri de gen..eu zic sa vb serios cu el, sa-i spui ca te deranjeaza situatia asta..si sa aleaga ori pe tine ori destrabalarea...
0
21-06-2011, ora 10:22
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Draga mea,
ma alatur concluziei "floare albastra"...
SIGUR NU TE IUBESTE DOAR PE TINE daca, iti cere asa ceva..
Nu este un baiat serios..
sau
poate s-o fi saturat de relatia cu tine de 4 ani si...te-ai gandit?
asa e usor sa scape de tine..

ORICUM...NU TE MERITA.
Lasa-l cu "ale lui"...SUNT n BAIETI..CA SI n..FETE..
O ZI BUNA.
0
21-06-2011, ora 16:19
maftei
Nu este medic/terapeut
maftei
ms ptr raspunsurile voastre, o sa tin cont de sfaturile date
0
21-06-2011, ora 19:42
mihaelaberea
Nu este medic/terapeut
mihaelaberea
Sunt deacord cu parerile celor de mai sus, E adevarat ca mai toti barbatii au o asemenea fantezie insa majoritatea nu ajung sa si propuna partenerei acest lucru. Daca se ajunge la insistente si santaj atunci e clar ca nu da 2 bani pe femeia de langa.
0
22-06-2011, ora 23:18
adrianbasy
Nu este medic/terapeut
adrianbasy
Propunei prietenului tau sa faceti sex in trei, tu el si un alt barbat si vezi cum reactioneaza.Am facut sex cu doua, am facut sex doi cu una. Totul a venit neplanificat dar nu am fost amuzat de rezultate.A face sex cu doua e ca si cum faci o mamaliga in doua ciauane, a face sex doi cu una, e ca si cum amesteci intr-o mamaliga cu doua facalete/teluri simultan.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: