Exista riscul unei boli grave?
Buna!
Tocmai am aflat ca tatal meu a avut ceva probleme cu sanatatea. La tara fiind, a avut stari de voma si a dorit sa se duca la baie. Pana sa ajunga, a lesinat si nu stie car a stat asa. Apoi, s-a ridicat, a iesit afara, iar pe scari a cazut brusc din picioare, pur si simplu din senin, si ascapat si pe el ceea ce digerase...Ma rog, ideea e ca, pana luni cand se va duce la doctor, stam putin cu teama si nu stim inca din ce cauza ar putea fi toate astea. Tin sa mentionez ca, de regula, e foarte nervos si se supara din orice lucru marunt. Posibil sa fie pe sistem nervos? Ce ar putea fi?
Tocmai am aflat ca tatal meu a avut ceva probleme cu sanatatea. La tara fiind, a avut stari de voma si a dorit sa se duca la baie. Pana sa ajunga, a lesinat si nu stie car a stat asa. Apoi, s-a ridicat, a iesit afara, iar pe scari a cazut brusc din picioare, pur si simplu din senin, si ascapat si pe el ceea ce digerase...Ma rog, ideea e ca, pana luni cand se va duce la doctor, stam putin cu teama si nu stim inca din ce cauza ar putea fi toate astea. Tin sa mentionez ca, de regula, e foarte nervos si se supara din orice lucru marunt. Posibil sa fie pe sistem nervos? Ce ar putea fi?
4 comentarii
Trebuia adus in triaj la spitalul de neurologie.e posibil sa fie un inceput de accident vascular cerebral.in permanenta este cineva de garda, nu trebuie lasat acasa, in aceste cazuri fiecare ora conteaza ...E coerent, vorbeste, nu ati observat nimic schimbat la el ?
Da, e coerent. Nu s-a schimbat cu nimic. Daca e inceputul unui accident vascular, cum se poate trata? prin operatie?
Trebuie internat cateva zile si facute cateva analize si investigatii pentru a se vedea ce se petrece cu el, de ce si-a pierdut cunostinta si controlul sfincterian.deci nu se pune problema de operatie, chiar daca se confirma o problema vasculara cerebrala, se poate face tratament...
Multumesc frumos pentru informatii si pentru ajutor!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ameteli si tulburari de vedere fara o cauza obiectiva
- 7ameteli si tulburari de vedere
- 4Ameteli si dureri in zona inimii
- 8ameteli - pierderea echilibrului
- 4Lovitura la cap
- 0Atac cerebral sau lesin?
- 6Ameteli si palpitatii exagerate
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 5Ameteli persistente, dureri in partea dreapta
- 2Ameteli, urechi infundate, migrena pulsatila in tample
- 1dureri de gat in spate si ameteli
- 2dureri de cap si ameteli
- 5simt un nod in gat si am niste ameteli
- 9Ameteala permanenta
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 4Help ! ameteli, eructatii, cefalee...
- 0Epilepsie?
- 1Amețeala însoțită cu durere de cap
- 1Ameteli zilnic
- 0Amețeli și întunecarea vederii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: