Exista riscul unei boli grave?
Buna!
Tocmai am aflat ca tatal meu a avut ceva probleme cu sanatatea. La tara fiind, a avut stari de voma si a dorit sa se duca la baie. Pana sa ajunga, a lesinat si nu stie car a stat asa. Apoi, s-a ridicat, a iesit afara, iar pe scari a cazut brusc din picioare, pur si simplu din senin, si ascapat si pe el ceea ce digerase...Ma rog, ideea e ca, pana luni cand se va duce la doctor, stam putin cu teama si nu stim inca din ce cauza ar putea fi toate astea. Tin sa mentionez ca, de regula, e foarte nervos si se supara din orice lucru marunt. Posibil sa fie pe sistem nervos? Ce ar putea fi?
Tocmai am aflat ca tatal meu a avut ceva probleme cu sanatatea. La tara fiind, a avut stari de voma si a dorit sa se duca la baie. Pana sa ajunga, a lesinat si nu stie car a stat asa. Apoi, s-a ridicat, a iesit afara, iar pe scari a cazut brusc din picioare, pur si simplu din senin, si ascapat si pe el ceea ce digerase...Ma rog, ideea e ca, pana luni cand se va duce la doctor, stam putin cu teama si nu stim inca din ce cauza ar putea fi toate astea. Tin sa mentionez ca, de regula, e foarte nervos si se supara din orice lucru marunt. Posibil sa fie pe sistem nervos? Ce ar putea fi?
4 comentarii
Trebuia adus in triaj la spitalul de neurologie.e posibil sa fie un inceput de accident vascular cerebral.in permanenta este cineva de garda, nu trebuie lasat acasa, in aceste cazuri fiecare ora conteaza ...E coerent, vorbeste, nu ati observat nimic schimbat la el ?
Da, e coerent. Nu s-a schimbat cu nimic. Daca e inceputul unui accident vascular, cum se poate trata? prin operatie?
Trebuie internat cateva zile si facute cateva analize si investigatii pentru a se vedea ce se petrece cu el, de ce si-a pierdut cunostinta si controlul sfincterian.deci nu se pune problema de operatie, chiar daca se confirma o problema vasculara cerebrala, se poate face tratament...
Multumesc frumos pentru informatii si pentru ajutor!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am ameteli foarte puternice, ce ma face sa transpir puternic
- 2Diagnostic real?!
- 9Senzatii ciudate cu greata si ameteli. Help!
- 358Ameteli puternice cu presiune localizata partea dreapta a capului si tiuit puternic
- 2de aprox. 2 ani de zile ma confrunt cu ameteli constante
- 2Afectiune neurologica?
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 4am atac de panica?
- 0ameteala si tulburari de auz
- 3stari si simptome carora nu le gasesc cauza!
- 4Ameteala puternica...
- 18Ameteala, tremuraturile si stare de rau
- 7catre ORL: ametesc dimineata
- 2Ameteala si tiuit in cap
- 0Ameteala pe partea dreapta a capului
- 18intrebare
- 0Sensibilitate cardiovasculara la apă fierbinte
- 1Stari ciudate - m-a luat o ameteala mai puternica si mi se inclestau dintii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: