Baietel de 5 ani - conjunctivita
buna am un baietel de 5 ani s i il tratez de3 luni de conjunctivita.am inceput cu :1 tobrex, floxal, opatanol, tobradexpic si ung. .2.cloranfenicol3.sol.protagol 4.soldiflucan, sol. vancomicina, gel fucitalmic 5.nettacin.am pus 10 zile netaccin si dupqa 3-4 zile iar ne-am sculat cu ochii lipiti si flora conjunctivala rosie la recomandarea medicului urmam iar 7 zile cu nettacin dar imi e frica sa nu reapara iar.amfacut examenul la secretie si i-a iesit bn.doctorulspune ca nu are nici canalul infundat.nu stiu ce sa mai fac va rog da-timi un raspuns
5 comentarii
Buna ziua! Faceti un examen de evidentiere al Ag Chlamydial in secretia conjunctivala, determinarea Ac Ig M si Ig G anti VHS tip 1; o sugestie pana obtinem rezultatul investigatiilor:igiena locala cu un sampon pentru bebelusi " No Tears", si, in amandoi ochii, Colbiocin( sa-l prepare framacista), 1 picatura de 5 ori pe zi, 10 zile, iar seara, Ciplox unguent, 1 aplicatie in sacul conjunctival inferior si la nivelul marginilor palpebrale, 10 zile; tot seara, 5ml sirop cu Claritine, 5 zile; Tratamentul se ajusteaza in functie de rezultatele investigatiilor;numai bine
Buna ziua!Acest examen poate fi facut si daca este sub tratament?Sau la cate zile intrerupte de la tratament ?P
Ar fi bine ca, initial, sa se recolteze secretie conjunctivala si apoi imediat sa se inceapa tratamentul;
Buna seara DUPA CUM M-AM ASTEPTAT iar s-au inrosit ochisorii dar nu i-am mai administrat nici un tratament doar l-am spalat pt igiena locala cu sampon no tears. ochisorii iau trecut de la sine dar mai face cind si cind dimineata secretie alb galbuie nu foarte rau.Am urmat si o serie lunga de analize din care iau iesit eosinofilele putin marite 6 800 1-4 iar la secretia conjunctivala i-a iesit STAFILOCOC ALB HEMOLITC fiind sensibil la amoxyclav oxacilin si cefuroxim.Am mers la medicul oftalmolog si in urma analizelor mi-a spus sa-l las asa fara tratament caci ar fii alergic o alergie de gradul 4pe care o fac baietii in jurul vartei de 4-5 ani.Am fost si l-aconsult ORL spundu-mi ca are polipi si o rinita.NU STIU CE SA MAI FAC OARE CHIAR SA-L LAS ASA FARA NICI UN TRATAMENT. DECI EL ACUM MAI FACE DIMINEATA DOAR SECRETIE LA OCHII DAR NU FOARTE TARE
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1conjunctivita
- 8conjunctivita
- 3conjunctivita asimptomatica!?
- 13Keratoconjunctivita???
- 5conjunctivita la nou nascut
- 5conjunctivita uscata
- 5conjunctivita - 20 ani
- 12conjunctivita - nu stiu cu ce sa o mai tratez!
- 8conjuctivita de 10 zile baietel de 4 anisori
- 5Conjunctivita.. mi s-a recomandat pcaturi si un gel. Cum le folosesc?
- 0conjuctivita recidiveaza?
- 0Conjunctivita cronica giganto-foliculara microcalcara
- 4durata tratament!!!!
- 4conjunctivita si mi-au aparut bubite pe pleoapa inferioara
- 0Conjuctivita 3 luni.
- 5Am urgent nevoie de unele pareri in legatura cu o conjunctivita!
- 0conjunctivita??
- 0Usturime ochi a revenit din senin
- 1Conjunctivita in sarcina
Mai multe informații despre: Conjunctivita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: