Usturime dupa urinare si uriari in medie de 6-8 pe zi

Buna ziua, mentionez faptul ca sunt barbat, urmare a unui contact sexual neprotejat, inclusiv sex oral, am dobandit o usturime in interiorul penisului, zona glandului. Ma ustura atat dupa urinare cat si ejaculare. Nu prezint sp***ageri.
Am facut toate analizele posibile, chiar si repetate (sumar + urocultura+ chlamidya) iesind perfect.
In prezent dupa 2 luni de zile de cand am usturime, fac antibiotic injectabil cefort si gentamicina.
Acum cateva saptamani am incercat un tratament cu urifar si ceai de merisoare, dar degeaba.
De la urolog am inteles ca ar fi din cauza faptuli ca am avut parte de sex oral si microbii din gura s ar fi transmis pe uretra.
Exista asa ceva?
Am facut toate analizele posibile, chiar si repetate (sumar + urocultura+ chlamidya) iesind perfect.
In prezent dupa 2 luni de zile de cand am usturime, fac antibiotic injectabil cefort si gentamicina.
Acum cateva saptamani am incercat un tratament cu urifar si ceai de merisoare, dar degeaba.
De la urolog am inteles ca ar fi din cauza faptuli ca am avut parte de sex oral si microbii din gura s ar fi transmis pe uretra.
Exista asa ceva?
2 comentarii

Buna ziua,
Luati probiotice 1 luna si mergeti la un alt medic urolog, dupa ce faceti a analize laboratordin urina si ptr chlamydia, mycoplasma.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Luati probiotice 1 luna si mergeti la un alt medic urolog, dupa ce faceti a analize laboratordin urina si ptr chlamydia, mycoplasma.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8stare subfebrila prelungita
- 12probleme urinare
- 4usturimi groaznice la urinat de aproape 1 an de zile neintrerupt
- 3e normal sa am usturimi la urinare dupa sex?
- 3sunt alertata! exista tratament de imbunatatire?
- 4Creatina distruge ficatul si rinichii?
- 2sex oral neprotejat infectare hiv posibilitati ?
- 11Intrebare despre HIV
- 1Urologie!
- 2am o problema in zona genitala
- 1usturime la urimare, ajutor!
- 1Usturime la urinare
- 1penis uscat
- 2Balonare, constipatie, urinari frecvente
- 0Infecție urinară
- 1Infectie urinara
- 0Infecție vaginala
- 2Sperma Scurgeri
- 0Mancarimi intense fetita 5 ani
- 4Dureri mari vezica, intepaturi ca de cuțit, urinari dese...
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Urinarea frecventa BTS prin sex oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: