Interpretare rezultate analiza secretie, va rog
Buna seara,
La examenul de secretie vaginala mi-au iesit urmatoarele rezultate:
Frecvente celule epiteliale superficiale; Rare celule epiteliale intermediare; Absente hematii; Frecvente polimorfonucleare; Rari lactobacili; Absenti coci Gram pozitivi; Absenti coci Gram negativi; Absenti bacili Gram negativi; Absenti bacili Gram pozitivi ; Frecventi cocobacili Gram variabili; Absente clue-cells; Relativ frecvente celule levurice; Absente filamente miceliene; Nu se observa trofozoiti sugestivi pentru Trichomonas.
Pe langa asta la mycoplasma hominis mi-a iesit >10.000 ccu/ml (cu antibiograma), iar la ureaplasma spp - absent.
Imi poate spune cineva specializat ce reiese ca am din aceste analize, va rog?
Si inca o intrebare, am citit despre chlamydia ca in cele mai multe cazuri nu exista simptome, dar as vrea sa stiu, exista posibilitatea sa am chlamydia de 6 luni si sa nu am niciun simptom specific, in tot acest timp?
La examenul de secretie vaginala mi-au iesit urmatoarele rezultate:
Frecvente celule epiteliale superficiale; Rare celule epiteliale intermediare; Absente hematii; Frecvente polimorfonucleare; Rari lactobacili; Absenti coci Gram pozitivi; Absenti coci Gram negativi; Absenti bacili Gram negativi; Absenti bacili Gram pozitivi ; Frecventi cocobacili Gram variabili; Absente clue-cells; Relativ frecvente celule levurice; Absente filamente miceliene; Nu se observa trofozoiti sugestivi pentru Trichomonas.
Pe langa asta la mycoplasma hominis mi-a iesit >10.000 ccu/ml (cu antibiograma), iar la ureaplasma spp - absent.
Imi poate spune cineva specializat ce reiese ca am din aceste analize, va rog?
Si inca o intrebare, am citit despre chlamydia ca in cele mai multe cazuri nu exista simptome, dar as vrea sa stiu, exista posibilitatea sa am chlamydia de 6 luni si sa nu am niciun simptom specific, in tot acest timp?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0analiza secretii vaginale -o parere va rog, sunt ok
- 0Interpretare analize ginecologice, va rog mult!
- 0Analize secretie vaginala
- 1Examen microbiologic lama, insarcinata in 15 saptamani
- 0Examen microscopic secretos vaginală
- 0Interval de referință um
- 0Rezultat analiza secretie vaginala neconcludent
- 0Interpretare analize Secretie vaginala – Examen microscopic colorat
- 0Analize rutina - Cultura secretie col/vaginala
- 0Bună ziua, am repetat secreția vaginala și as dori interpretarea rezultatului
- 0Interpretare Analize Secretie vaginala
- 0Pot face test de secretie vaginala daca sunt virgina?
- 0Interpretare secretie - frecventi cocobacili
- 1Tratament sarcina/infectie
- 0Examen secretie vaginala
- 0Secretie vaginala
- 0Saccharomyces cerevisiae
Mai multe informații despre: cultura secretii vaginale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: