Este Neaparat Nevoie de Scrisoare de Medicala din Spital, Recent, pt Comisia Medicala?
..sau se poate folosi Scrisoarea Medicala a Externarii din Spital ce am primit-o in anul 2012.
... in vederea obtinerii pensii de invaliditate
... in vederea obtinerii pensii de invaliditate
5 comentarii
Scrisoarea medicala nu are nicio legatura cu pensia de invaliditate.
Iti trebuie 1-2-3 bilete de externare din care sa rezulte ca ai boala de pensionare.
Iti trebuie 1-2-3 bilete de externare din care sa rezulte ca ai boala de pensionare.
ok, bilet de trimitere... ala ma intreb daca trebuie sa fie neaparat un bilet recent, sau daca poate fi si vechi din 2012. banuiesc ca oricum va fi nevoie de istoric, si deci va fi ok si relevant acel bilet din 2012, insa ceva imi spune ca e neaparat nevoie si de un bilet recent. asa mi se pare ca are sens
sunt putin mai complicate lucrurile pt mine pt ca mi-a expirat asigurarea de sanatate si as cam vrea sa imi reinoiesc asigurarea doar dupa ce ma aproba comisia, ca sa nu mai platesc asigurarea ( asa am citit pe net ca pensionarii nu platesc sanatatea). cum mi-a expirat asigurarea de sanatate, nu pot sa ma internez...
sunt putin mai complicate lucrurile pt mine pt ca mi-a expirat asigurarea de sanatate si as cam vrea sa imi reinoiesc asigurarea doar dupa ce ma aproba comisia, ca sa nu mai platesc asigurarea ( asa am citit pe net ca pensionarii nu platesc sanatatea). cum mi-a expirat asigurarea de sanatate, nu pot sa ma internez...
Du-te cu biletul de externare din 2012 la comisie si intreaba daca e suficient.
Pe langa biletul de externare (nu de trimitere) iti mai trebuie referat de la psihiatrul care te-a vazut in acesti ani si referat de la psiholog.
Daca medicul de la comisie iti zice ca mai e nevoie de o internare recenta iti mai faci o asigurare pe o luna si o faci. Trebuie sa fie in jur de 250 lei.
Pe langa biletul de externare (nu de trimitere) iti mai trebuie referat de la psihiatrul care te-a vazut in acesti ani si referat de la psiholog.
Daca medicul de la comisie iti zice ca mai e nevoie de o internare recenta iti mai faci o asigurare pe o luna si o faci. Trebuie sa fie in jur de 250 lei.
ok, mersi fain de ajutor..e buna ideea cu asigurarea pt o luna... sper sa se poata... eventual pe 3 luni si tot e bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0rinichi unic polichistic pensie
- 19Intrebare pensie de boala sau de handicap psihic
- 1hernie de disc
- 9Pensie de boala
- 2Intrebare pensie al doilea an
- 4Se poate iesi la pensie cu atrofie corticală?
- 11O întrebare pentru cei pensionați pe caz de boala
- 0Anularea pensiei de handicap/încetarea acesteia
- 2Redobandirea pensiei de handicap
- 8Pensie de Boala
- 1Pensie de boala
- 1Pensie de Handicap
- 0Cardiopatie hipertrofica
- 4Tulburare bipolara si autism pensie
- 4Acte de adus la revizuire la comisie
- 5Grad |||
- 4Drepturi muncă persoane cu invaliditate
- 1La cat timp vin banii după ce vine decizia pentru pensia pentru handicap și pe caz de boala?
- 1Se mai poate pensiona pe tulburare bipolara?
Mai multe informații despre: pensia de boala pensia de invaliditate