Este Neaparat Nevoie de Scrisoare de Medicala din Spital, Recent, pt Comisia Medicala?

26-06-2022
360
Nu este medic/terapeut
360
..sau se poate folosi Scrisoarea Medicala a Externarii din Spital ce am primit-o in anul 2012.

... in vederea obtinerii pensii de invaliditate
5 comentarii
1
26-06-2022, ora 10:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Scrisoarea medicala nu are nicio legatura cu pensia de invaliditate.
Iti trebuie 1-2-3 bilete de externare din care sa rezulte ca ai boala de pensionare.
1
26-06-2022, ora 16:09
360
Nu este medic/terapeut
360
ok, bilet de trimitere... ala ma intreb daca trebuie sa fie neaparat un bilet recent, sau daca poate fi si vechi din 2012. banuiesc ca oricum va fi nevoie de istoric, si deci va fi ok si relevant acel bilet din 2012, insa ceva imi spune ca e neaparat nevoie si de un bilet recent. asa mi se pare ca are sens

sunt putin mai complicate lucrurile pt mine pt ca mi-a expirat asigurarea de sanatate si as cam vrea sa imi reinoiesc asigurarea doar dupa ce ma aproba comisia, ca sa nu mai platesc asigurarea ( asa am citit pe net ca pensionarii nu platesc sanatatea). cum mi-a expirat asigurarea de sanatate, nu pot sa ma internez...
2
26-06-2022, ora 17:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Du-te cu biletul de externare din 2012 la comisie si intreaba daca e suficient.
Pe langa biletul de externare (nu de trimitere) iti mai trebuie referat de la psihiatrul care te-a vazut in acesti ani si referat de la psiholog.
Daca medicul de la comisie iti zice ca mai e nevoie de o internare recenta iti mai faci o asigurare pe o luna si o faci. Trebuie sa fie in jur de 250 lei.
1
26-06-2022, ora 18:09
360
Nu este medic/terapeut
360
ok, mersi fain de ajutor..e buna ideea cu asigurarea pt o luna... sper sa se poata... eventual pe 3 luni si tot e bine
1
26-06-2022, ora 21:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da, se poate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul