Escapelle poate deregla ciclul menstrual?
Buna ziua.Am avut contact sexual si s-a rupt prezervativul.Am luat Escapelle, dupa aproximativ 40 de minute de la contactu sexual, deoarece eram in perioada fertila ( a 13-a zi de la ciclul menstrual). Tin sa precizez ca in acelasi timp luam Paxelladine pastile impotriva tusei. Au influentat cumva efectul pastilei Escapelle?Mi-a intarziat ciclul menstrual 4 zile si am facut si un test de sarcina.La testul de sarcina imi apare ce-a dea doua liniuta, foarte neclara.Este posibil sa raman insarcinata, chiar daca am luat Escapelle foarte repede?Multumesc.
4 comentarii
Daca iti apare cea de a doua liniuta, chiar daca este neclara, este posibil sa fi insarcinata..am inteles, ca pastila de a doua zi, nu este 100% eficienta..dar sunt totusi uimita, ca se poate intampla, sper ca nu ai avut tu ghinionul asta, in cazul in care nu-ti doresti copii..eu zic sa mai repeti testul, cu prima urina de dimineata, pt ca este mai concentrata in hormonii de sarcina, si daca tot asa iti apare, mai mult ca sigur testul este pozitiv..
Si inca ceva, Escapelle poate intarzia ciclul menstrual, deoarece produce dereglari hormonale..
Va multumesc pentru raspuns.O sa repet din nou testul de sarcina si o sa ma duc la ginecolog. Eu ma gandeam ca pastilele Paxelladine au diminuat actiunea Escapellu-lui.O seara placuta!
Nu stiu sa-ti spun despre Paxelladine, citeste prospectul, vezi cu ce interactioneaza sau poate iti rasp un medic..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ciclul menstrual dereglat
- 2dereglare a menstrei???
- 6o mica nelamurire: menstruatie dereglata sau sarcina?
- 3dereglari menstruale
- 5dereglarea ciclului menstrual
- 5Dereglari ciclu, menstruatie redusa cantitativ si apoi deloc
- 12sarcina sau dereglare
- 4Tri regol- dereglare ciclu dupa sarcina?
- 0Pauza anticonceptionale, dereglare sau sarcina?
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 1dereglare sau menstruatie peste sarcina?
- 5sarcina sau dereglare
- 2sarcina sau dereglare din cauza schimbarii climatice
- 0probleme cu ciclul
- 1menstruatie abundenta cu cheaguri de sange
- 1ciclu neregulat
- 0Dereglarea menstruatiei
- 0Menopauza
- 0Probleme de sanatate
- 0Ajutati-ma - menstruatie neregulata si ovare polichistice
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: