Episoade Frig, Febra, Dureri articulare, Sensibiliate piele si tuse seaca
Buna ziua,
Pe 1 noiembrie am avut primul episoade de frig (maini si picioare), febra 38.9, dureri articulare, sensibiliate piele, tuse seaca, usoara apasare in piept. Mi-a trecut cu paracetamol.
Am crezut e Covid, m-am testat in fiecare zi si rezultatul negativ.
Pe 15 noiembrie din nou acelasi episod, doar ca febra mai mica 38.4, din nou teste de covid zilnice, mi-a trecut a 2-a zi cu paracetamol.
Ieri, pe 22 aceleasi episod cu febra mai mica 38 + dureri de genunchi articulare mai mari. Mi-a trecut cu paracetamol.
Aceleasi simptome, episoade de frig (maini si picioare), febra intre 38-38.9, dureri articulare, sensibiliate pielec tuse seaca, usoara apasare in piept.
Mentionez ca sunt vaccinat cu Pfizer si cu doza de booster.
Pe 1 noiembrie am avut primul episoade de frig (maini si picioare), febra 38.9, dureri articulare, sensibiliate piele, tuse seaca, usoara apasare in piept. Mi-a trecut cu paracetamol.
Am crezut e Covid, m-am testat in fiecare zi si rezultatul negativ.
Pe 15 noiembrie din nou acelasi episod, doar ca febra mai mica 38.4, din nou teste de covid zilnice, mi-a trecut a 2-a zi cu paracetamol.
Ieri, pe 22 aceleasi episod cu febra mai mica 38 + dureri de genunchi articulare mai mari. Mi-a trecut cu paracetamol.
Aceleasi simptome, episoade de frig (maini si picioare), febra intre 38-38.9, dureri articulare, sensibiliate pielec tuse seaca, usoara apasare in piept.
Mentionez ca sunt vaccinat cu Pfizer si cu doza de booster.
2 comentarii
Am uitat sa adauga ca acum un an am fost diagnosticat cu Zona Zoster pentru care am luat tratament.
Ce temperatura aveti in casa cind va culcati ? Daca este mica o ridicati la 22, 5 sa nu mai respirati aerul rece, ca de aici vi se trage.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de vreo 10 ani ma supara incheieturile
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 3dureri articulare
- 4Singulair, frisoane si amorteala mainilor
- 7sindrom vertiginos?...va rog raspundeti-mi
- 0frisoana fara febra la prescolar
- 0fibroza difuza moderata fara leziuni active.modificare de tip bronsitic acut
- 10Dureri articulare resimtite si la nivel osos
- 2Incheietura dureroasa + degetul inelar si mic cu vanataie
- 1Simptome: febra, frisoane, stare de rau
- 3Dureri articulare
- 0Artrita sau ce poate fi? dureri la încheietura mâinii și zona gleznelor
- 1Dureri de articulati la mainii si umeri.
- 1Dureri articulare și amețeli groaznice
- 0Insolație? dureri musculare puternice, febră, frisoane, dureri de cap și arsură în spatele ochilor
- 4Dureri spate, nu-mi pot tine gatul drept, dureriarticulatii, gangli limf submaxilar. Ajutor
- 1Frisoane de 2 zile
- 1Transpirații excesive de 6 ani cu frison și intoleranță la frig
- 2Dureri la incheieturi.
- 0Dureri articulare si nu numai
Mai multe informații despre: Frisoanele durerile articulare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: