Episoade Frig, Febra, Dureri articulare, Sensibiliate piele si tuse seaca
Buna ziua,
Pe 1 noiembrie am avut primul episoade de frig (maini si picioare), febra 38.9, dureri articulare, sensibiliate piele, tuse seaca, usoara apasare in piept. Mi-a trecut cu paracetamol.
Am crezut e Covid, m-am testat in fiecare zi si rezultatul negativ.
Pe 15 noiembrie din nou acelasi episod, doar ca febra mai mica 38.4, din nou teste de covid zilnice, mi-a trecut a 2-a zi cu paracetamol.
Ieri, pe 22 aceleasi episod cu febra mai mica 38 + dureri de genunchi articulare mai mari. Mi-a trecut cu paracetamol.
Aceleasi simptome, episoade de frig (maini si picioare), febra intre 38-38.9, dureri articulare, sensibiliate pielec tuse seaca, usoara apasare in piept.
Mentionez ca sunt vaccinat cu Pfizer si cu doza de booster.
Pe 1 noiembrie am avut primul episoade de frig (maini si picioare), febra 38.9, dureri articulare, sensibiliate piele, tuse seaca, usoara apasare in piept. Mi-a trecut cu paracetamol.
Am crezut e Covid, m-am testat in fiecare zi si rezultatul negativ.
Pe 15 noiembrie din nou acelasi episod, doar ca febra mai mica 38.4, din nou teste de covid zilnice, mi-a trecut a 2-a zi cu paracetamol.
Ieri, pe 22 aceleasi episod cu febra mai mica 38 + dureri de genunchi articulare mai mari. Mi-a trecut cu paracetamol.
Aceleasi simptome, episoade de frig (maini si picioare), febra intre 38-38.9, dureri articulare, sensibiliate pielec tuse seaca, usoara apasare in piept.
Mentionez ca sunt vaccinat cu Pfizer si cu doza de booster.
2 comentarii
Am uitat sa adauga ca acum un an am fost diagnosticat cu Zona Zoster pentru care am luat tratament.
Ce temperatura aveti in casa cind va culcati ? Daca este mica o ridicati la 22, 5 sa nu mai respirati aerul rece, ca de aici vi se trage.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pneumonie cu complicatii??
- 3Durere articulatii mana post-traumatism
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 3dureri articulare
- 1Ameteli, dureri musculare si articulare, amigdale inflamate
- 3durere la incheietura mainii
- 5fetita mea are frisoane si febra de 3 zile, ajutati-ma...
- 3copil 5 ani cu dureri de articulatii aparute brusc
- 1Febra frisoane stari de voma dureri in dreapta sub coaste in fata si in spate
- 14Imi pocnesc articulatiile
- 4Dureri articulare dupa cimentarea definitiva a lucrarii metalo-ceramice
- 3Usturimi urinare, fasciculatii musculare, dureri articulare, palpitatii
- 1Dureri de articulati la mainii si umeri.
- 1Dureri articulare și amețeli groaznice
- 3Frisoane dupa operatie de prostata turp
- 0Dureri articulare si nu numai
- 9Dureri groaznice fără diagnostic
- 4Dureri puternice, articulare, musculare, oboseala accentuata, splenomegalie, limfadenopatie
Mai multe informații despre: Frisoanele durerile articulare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: