am epilepsie sau nu?
buna ziua am si eu o mare nelamurite.
acum 10 ani am avut criza prin care am cazut jos si mi-am pierdut cunostinta. am facut analize peste analize in toata tara bucuresti (fundeni) constanta si pitesti si miau pus un diacnostic ingrozitor epilepsie acest diacnostic a fost pus dupa ureche deoarece analizele de sange doplar rezonanta magnetica nu au aratat decat faptul ca nu am nimic. de acum 10 ani am facut 5 crize cu pierdere de cunostinta.inconstienti cu diploma numiti medici mau tratat cu deparkin 500mg care mi-au distrus stomacul si sanatatea de 5 ani nu am mai facut nici o criza iar de 10 luni nu iau nici un fel de tratament. un medic adevarat mi-a spus sa fac niste analize pt jardia pt ca zicea acest mare om si doctor ca jardia trimite niste impulsuri asupra creierului care imi provoaca criza si asa a fost
si totus rog un doctor de la dumneavoastra sa-mi spuna ce am epilepsie sau ce.si mai vreau sa stiu daca se mai va repeta crizele acestea.
va scrie un epileptic a carui eticheta pusa se societatea romana nu va vi stersa nici odata din ochii socetati.. va multumesc
acum 10 ani am avut criza prin care am cazut jos si mi-am pierdut cunostinta. am facut analize peste analize in toata tara bucuresti (fundeni) constanta si pitesti si miau pus un diacnostic ingrozitor epilepsie acest diacnostic a fost pus dupa ureche deoarece analizele de sange doplar rezonanta magnetica nu au aratat decat faptul ca nu am nimic. de acum 10 ani am facut 5 crize cu pierdere de cunostinta.inconstienti cu diploma numiti medici mau tratat cu deparkin 500mg care mi-au distrus stomacul si sanatatea de 5 ani nu am mai facut nici o criza iar de 10 luni nu iau nici un fel de tratament. un medic adevarat mi-a spus sa fac niste analize pt jardia pt ca zicea acest mare om si doctor ca jardia trimite niste impulsuri asupra creierului care imi provoaca criza si asa a fost
si totus rog un doctor de la dumneavoastra sa-mi spuna ce am epilepsie sau ce.si mai vreau sa stiu daca se mai va repeta crizele acestea.
va scrie un epileptic a carui eticheta pusa se societatea romana nu va vi stersa nici odata din ochii socetati.. va multumesc
2 comentarii
DRAGA COPRINA UNDE IL POT GASI PE ACEST ADEVARAT MEDIC?IMI PUTETI DA ADREA LUI VA ROAGA DI SUFLET UN EPILEPTIC CU ETICHETA PUSA.CU MULTUMIRI!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31epilepsia...ereditara?
- 27epilepsie (sindrom West) copil 12 luni
- 5de pe la 7-8 ani fac anumite crize care au fost considerate crize de spasmofilie
- 3crize epileptice partiale complexe
- 6Boala degenerativa
- 6Epilepsie si pierderi de memorie
- 2Epilepsie si medic
- 5"Absente", tulburari de memorie, blackout-uri. Oare am epilepsie?
- 2epilepsie
- 1Epilepsie de tip absenta sii permisul de conducere
- 3epilepsie generalizata
- 4epilepsie ori cu totul altceva?
- 3Epilepsia
- 1Crize epileptice - tulburare psihica - intrebare desre medicamentul gaba
- 0Dementa si crize de epilepsie
- 0Mi-am pierdut constiinta
- 5Epilepsie?!!?!
- 9Migrena cu aura sau epilepsie?
Mai multe informații despre: Epilepsia Pierderea cunostintei criza epileptica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: