am epilepsie sau nu?

buna ziua am si eu o mare nelamurite.
acum 10 ani am avut criza prin care am cazut jos si mi-am pierdut cunostinta. am facut analize peste analize in toata tara bucuresti (fundeni) constanta si pitesti si miau pus un diacnostic ingrozitor epilepsie acest diacnostic a fost pus dupa ureche deoarece analizele de sange doplar rezonanta magnetica nu au aratat decat faptul ca nu am nimic. de acum 10 ani am facut 5 crize cu pierdere de cunostinta.inconstienti cu diploma numiti medici mau tratat cu deparkin 500mg care mi-au distrus stomacul si sanatatea de 5 ani nu am mai facut nici o criza iar de 10 luni nu iau nici un fel de tratament. un medic adevarat mi-a spus sa fac niste analize pt jardia pt ca zicea acest mare om si doctor ca jardia trimite niste impulsuri asupra creierului care imi provoaca criza si asa a fost
si totus rog un doctor de la dumneavoastra sa-mi spuna ce am epilepsie sau ce.si mai vreau sa stiu daca se mai va repeta crizele acestea.
va scrie un epileptic a carui eticheta pusa se societatea romana nu va vi stersa nici odata din ochii socetati.. va multumesc
acum 10 ani am avut criza prin care am cazut jos si mi-am pierdut cunostinta. am facut analize peste analize in toata tara bucuresti (fundeni) constanta si pitesti si miau pus un diacnostic ingrozitor epilepsie acest diacnostic a fost pus dupa ureche deoarece analizele de sange doplar rezonanta magnetica nu au aratat decat faptul ca nu am nimic. de acum 10 ani am facut 5 crize cu pierdere de cunostinta.inconstienti cu diploma numiti medici mau tratat cu deparkin 500mg care mi-au distrus stomacul si sanatatea de 5 ani nu am mai facut nici o criza iar de 10 luni nu iau nici un fel de tratament. un medic adevarat mi-a spus sa fac niste analize pt jardia pt ca zicea acest mare om si doctor ca jardia trimite niste impulsuri asupra creierului care imi provoaca criza si asa a fost
si totus rog un doctor de la dumneavoastra sa-mi spuna ce am epilepsie sau ce.si mai vreau sa stiu daca se mai va repeta crizele acestea.
va scrie un epileptic a carui eticheta pusa se societatea romana nu va vi stersa nici odata din ochii socetati.. va multumesc
2 comentarii

DRAGA COPRINA UNDE IL POT GASI PE ACEST ADEVARAT MEDIC?IMI PUTETI DA ADREA LUI VA ROAGA DI SUFLET UN EPILEPTIC CU ETICHETA PUSA.CU MULTUMIRI!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4este sau nu epilepsie si daca da ce puteti sa-mi spuneti despre boala mea?
- 31epilepsia...ereditara?
- 2are EPILEPSIE ce tre sa faci?
- 6Ce ma puteti sfatui: fratele meu are epilepsie
- 3crize epileptice partiale complexe
- 81Diagnosticul pentru fiica mea este schizofrenie paranoida
- 7Lesinul cu pierderea cunostiintei
- 1Tratament adjuvant cu gemoterapice în epilepsie
- 6in 2007 am fost diagnosticat cu epilepsie.. am avut o criza in timpul somnului
- 2epilepsie morfeica
- 9Sunt sanatos tun dar fac crize, aparent epileptice
- 0probleme angajare
- 0Pierderi de memorie
- 0Mi-am pierdut constiinta
- 5Epilepsie?!!?!
- 1Suspect de epilepsie
- 2Epilepsie sau alta boala
- 1Epilepsia…si redobandirea permisului?
- 2Tratament epilepsie
Mai multe informații despre: Epilepsia Pierderea cunostintei criza epileptica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: