Epilepsie sau alta boala
Buna ziua,
De curand tatal meu face convulsii in timpul somnului si spume la gura. A fost chemata ambulanta si medicul a spus ca este epilepsie. El are 60 de ani si pana acum nu a avut astfel de crize. Imediat dupa convulsii nu stie ce e cu el si nu recunoaste pe nimeni. Dupa ce se trezeste dimineata nu isi aminteste nimic. De parca ar fi somnanbul.e posibil sa fie epilepsie? Ma puteti intruma va rog catre un medic neurolog din Bucuresti care sa lucreze si la un spital de stat?
Multumesc
De curand tatal meu face convulsii in timpul somnului si spume la gura. A fost chemata ambulanta si medicul a spus ca este epilepsie. El are 60 de ani si pana acum nu a avut astfel de crize. Imediat dupa convulsii nu stie ce e cu el si nu recunoaste pe nimeni. Dupa ce se trezeste dimineata nu isi aminteste nimic. De parca ar fi somnanbul.e posibil sa fie epilepsie? Ma puteti intruma va rog catre un medic neurolog din Bucuresti care sa lucreze si la un spital de stat?
Multumesc
2 comentarii
Da este epilepsie, ar fi bine data viitoare cand chemați ambulanta sa solicitați internarea lui pt ca il duc la neurologie si cei de acolo ii prescriu si medicamente. Exista o grămada de medicamente antiepileptice compensate suta la suta dar trebuie sa vi le recomande doctorul exact pe care trebuie sa le luați.
Multumesc. Imi puteti recomanda un medic neurolog?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Epilepsie?
- 4Despre Epilepsie
- 10epilepsia si contraceptia-doresc un raspuns de la un medic
- 6acum 6 luni am lesinat brusc, mi-au zis ca e epilepsie
- 3Este oare epilepsie sau altceva?
- 2Epilepsie si medic
- 1camin-spital sau centru de ingrijire permanenta pt un bolnav de epilepsie
- 14Absente, tulburari de memorie, blackout-uri. Oare am epilepsie?
- 35Se poate sa am epilepsie?
- 2epilepsie morfeica
- 10Epilepsie?
- 3epilepsie generalizata
- 1URGENT Bunica a facut epilepsie, dar medicii refuza internarea
- 2Epilespsie -permis auto
- 1Convulsii copil 2 ani 4 luni
- 6Epilepsie?
- 0Aura si Halucinatii
- 1Epilepsia se transmite la copil?
- 4Pe masa de operație am avut convulsii
- 2Tratament epilepsie