Epilepsie sau alta boala
Buna ziua,
De curand tatal meu face convulsii in timpul somnului si spume la gura. A fost chemata ambulanta si medicul a spus ca este epilepsie. El are 60 de ani si pana acum nu a avut astfel de crize. Imediat dupa convulsii nu stie ce e cu el si nu recunoaste pe nimeni. Dupa ce se trezeste dimineata nu isi aminteste nimic. De parca ar fi somnanbul.e posibil sa fie epilepsie? Ma puteti intruma va rog catre un medic neurolog din Bucuresti care sa lucreze si la un spital de stat?
Multumesc
De curand tatal meu face convulsii in timpul somnului si spume la gura. A fost chemata ambulanta si medicul a spus ca este epilepsie. El are 60 de ani si pana acum nu a avut astfel de crize. Imediat dupa convulsii nu stie ce e cu el si nu recunoaste pe nimeni. Dupa ce se trezeste dimineata nu isi aminteste nimic. De parca ar fi somnanbul.e posibil sa fie epilepsie? Ma puteti intruma va rog catre un medic neurolog din Bucuresti care sa lucreze si la un spital de stat?
Multumesc
2 comentarii
Da este epilepsie, ar fi bine data viitoare cand chemați ambulanta sa solicitați internarea lui pt ca il duc la neurologie si cei de acolo ii prescriu si medicamente. Exista o grămada de medicamente antiepileptice compensate suta la suta dar trebuie sa vi le recomande doctorul exact pe care trebuie sa le luați.
Multumesc. Imi puteti recomanda un medic neurolog?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10sarcina si epilepsia
- 4traumatism cranio-cerebral in zona parietala stanga cu convulsii, pierderea cunostintei si coma
- 3rizonanta magnetica si epilepsia
- 5de pe la 7-8 ani fac anumite crize care au fost considerate crize de spasmofilie
- 6acum 6 luni am lesinat brusc, mi-au zis ca e epilepsie
- 10epilepsia afecteaza partea sexuala?
- 0riscurile unei operatii in caz de epilepsie
- 1Tratament adjuvant cu gemoterapice în epilepsie
- 0epilepsie cu tulburari psihice
- 0chirurgia epileptica
- 3epilepsie temporala
- 1interpretare rezultat EEG
- 2Epilespsie -permis auto
- 0IRM cranian nativ si cu contrast
- 0Epilepsie-reinnoire permis conducere
- 1Suspect de epilepsie