O problema - epilepsie
Buna dimineata tuturor! Am varsta de 20 de ani si de la 7 ani, sufar de epilepsie. Crizele s-au manifestat doar in timpul somnului si au fost 3 la rand, la intervale de 6 luni si a3-a la un an. Am primit tratament cu lamictal de 25mg si de atunci il iau in continu si nu am mai avut deloc criza (sunt 11 ani de atunci). De asemenea niciun simptom specific acestei boli, am dus o viata perfect normala ca orice om. Problema este ca in cursu noptii de azi, am avut niste spasme destul de puternica la ochiul stang care a implicat si obrazul. M-am trezit destul de repede si speriat cu gandul ca are legatura cu epilepsia. Este posibil sa fie o manifestare a ei? Precizez ca am avut probleme cu calciu / magneziu si fierul in trecut. Simptomele pe care le aveam erau ameteli, senzatia de sufocare si palpitatii care treceau deobicei in 1-2 luni, dupa administrarea de calciu / magneziu. (Caderile de calciu au fost confirmate prin analize de sange). Doctorul meu de asemenea a spus ca nu este de la epilepsie. Si in prezent am o mica lipsa de calciu si iau tratament. Caderile le fac datorita stilului cam nesanatos pe care l-am avut. Insa ce am patit acum, este posibil sa fie de la epilepsie? Acum cativa ani, am avut si spasmofilie cauzata de lipsa unor minerale si stres. Va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua soțul meu a fost operat de anevrism de o săptămână și are dureri de cap, este normal sa aiba aceste dureri?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Crize epileptice si condusul auto
- 10sarcina si epilepsia
- 42O fi epilepsie? :((
- 2epilepsie?
- 2Este epilepsie?
- 7va trebui sa mai ia medicamente, cand le va putea intrerupe?
- 9epilepsie?
- 0Epilepsie si diabet - pensie de boala
- 2fiica mea e suspecta de epilepsie
- 10pot beneficia de pensie de boala cu urmatorul diagnostic?
- 3epilepsie febrila la trezire
- 5epilepsie de la varsta de 10 ani
- 2Un copil cu convulsii febrile poate fii diagnosticat cu epilepsie?
- 7Un fost epileptic poate reveni la viata normala si chiar sa conduca o masina?
- 9Sunt sanatos tun dar fac crize, aparent epileptice
- 9epilepsie in sarcina
- 0Pierderi de memorie
- 1Epilepsie in somn aveți coșmaruri. ?
- 1Epilepsie
- 4Pe masa de operație am avut convulsii
Mai multe informații despre: Epilepsia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: