enterocolita?
![sara D](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Va rog am nevoie de un sfat : am o fetita de 2 ani si 10 luni, in afara de o dermatita atopica nu am alte probleme de sanatate cu ea...pana acum
de aseara a inceput cu putina febra(i am dat eurespal la 8 ore si acum a revebit la normal) apoi s a iinfundat nasucul(pentru care i am pus o picatura de vibrocil si a inceput sa curga-secretii apoase, nimic consistent).
Dimineata s a trezit cu dureri de burtica, vomita tot ce mananca(in special ceaiul) si diaree(scaun apos).
Aici m am blocat pentru ca nu stiu ce sa mai fac.Avand in vedere ca este duminica si medicul de familie nu este va rog ma puteti ajuta cu un sfat?
Fetita merge la gradinita cu program prelungit.Este indicat sa o mai duc luni dimineata sau poate fi contagios pentru ceilalti copii?
Va multumesc
Va rog am nevoie de un sfat : am o fetita de 2 ani si 10 luni, in afara de o dermatita atopica nu am alte probleme de sanatate cu ea...pana acum
de aseara a inceput cu putina febra(i am dat eurespal la 8 ore si acum a revebit la normal) apoi s a iinfundat nasucul(pentru care i am pus o picatura de vibrocil si a inceput sa curga-secretii apoase, nimic consistent).
Dimineata s a trezit cu dureri de burtica, vomita tot ce mananca(in special ceaiul) si diaree(scaun apos).
Aici m am blocat pentru ca nu stiu ce sa mai fac.Avand in vedere ca este duminica si medicul de familie nu este va rog ma puteti ajuta cu un sfat?
Fetita merge la gradinita cu program prelungit.Este indicat sa o mai duc luni dimineata sau poate fi contagios pentru ceilalti copii?
Va multumesc
2 comentarii
![julia22t](/arata_img.php?img=cont_79848.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Eu nu sant medic doar asistent medical , dar din propria experienta cu piticul meu de 4 ani stiu ca eurespalu e pt tusa, tuseste?Eu de obicei pt voma si diarei folosesc Debridat sau Smecta e super de bun pt diaree.SI pt inceput de raceala poti da nuurofen sau panadol sau ibalgin
Noi cu asa ceva incepem cand santem la inceput de raceala, voma poate veni de la rosu in gat, dar diareea.nu stiu e foarte bun Smecta praf ce faci cu apa
Noi cu asa ceva incepem cand santem la inceput de raceala, voma poate veni de la rosu in gat, dar diareea.nu stiu e foarte bun Smecta praf ce faci cu apa
![mihaela iliut](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna, am avut si eu problema scaunelor moi cu fetita mea de 1 an di 2 luni si am rezolvat-o cu smecta dizolvat in ceai de menta, pentru febra si noi am folost nurofen dar acuma ne-a fost recomandat panadol baby. Ai grija sa nu se deshidrateze, trebuie sa bea multe lichide. Eu iam dat pentru hidratare Humana elektrolyt, se gaseste in farmacie.
Sanatate multa
Sanatate multa
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Bebe face scaune moi
- 1Întrebare
- 1Ajutor sunt disperata! Mă întreb dacă fetița ar putea avea autism.
- 0Baietel de 1, 5 ani nu răspunde când este strigat și nu arata cu degetul
- 1Bebe nu se ridica in picioare
- 1Anxietate si frica de straini
- 1Bebe calca stramb
- 2Baietel 18 luni - autism sau nu?
- 9Fluturat cap stânga dreapta
- 4Baietel 16 luni - simptome din spectrul autist (TSA)?