efectele anesteziei
m-am operat de 7 zile de chist endometrioza si mi s-a facut rahieanestezie. de atunci am dureri groaznice de cap si spate, care nu stiu cand se vor termina. va rog sa ma ajutati cu un sfat in aceasta privinta!
3 comentarii
te inteleg perfect !acum cativa ani am trecut printr-o situatie similara si au trecut 6 luni pana la disparitia totala a durerilor. Te ajuta foarte tare acupunctura, cafeaua, coniacul in cantitate ff mica chiar tratamentul cu efitard. Iti doresc sanatate.
multumesc mult. dar totusi sper sa treaca mai repede. am aflat de faptul ca tb.sa consum, i multe lichide, sare imbinate cu FASCONAL
Pentru costi_i.
Durerea de spate si de cap pe care o descrieti Dvs. poate sa apara dupa rahianestezie. Frecvent durerea se accentueaza la schimbarea pozitiei, in special cand va ridicati in picioare, ocazional insotita si de ameteli, vertij. Lasa-ti metodele babesti, adresati-va medicului care v-a facut rahianestezia, toata problema se poate rezolva cu o injectie in 30 de minute! Sanatate!
Durerea de spate si de cap pe care o descrieti Dvs. poate sa apara dupa rahianestezie. Frecvent durerea se accentueaza la schimbarea pozitiei, in special cand va ridicati in picioare, ocazional insotita si de ameteli, vertij. Lasa-ti metodele babesti, adresati-va medicului care v-a facut rahianestezia, toata problema se poate rezolva cu o injectie in 30 de minute! Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De ce nu ne putem ridica din pat dupa anestezii?
- 9endometrioza - recomandare medic
- 6Sufar de endometrioza si beau ceaiuri. Aceste ceaiuri imi inhiba ovulatia?
- 6anestezie cezariana sau epizotomie
- 5cand am picat jos mi s-a rupt pe jumatate un dinte din fata
- 4endometrioza
- 10branca ursului m-ar ajuta???
- 43Endometrioza de vreo 2 ani
- 2Anestezie halucinatii
- 0Endometrioza, Tiroida autoimuna, Boala LYME.(imunitate scazuta)
- 1ce inseamna adenomioza si daca in cazul adenomiozei este posibil a se ramana insarcinata?
- 1endoscopie cu anestezie (propofol)
- 1condromalacie artroscopie anestezie
- 0Menstruație ?
- 0Vărsături după anestezia în coloană
- 1Bună ziua. Daca am endometrioza mai pot concepe un copil ?
- 2Vreu sa stiu daca mai pot ramane insarcinata sa
- 1Povestea mea cu final fericit Endometrioza
Mai multe informații despre: Endometrioza Anestezia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: