efectele anesteziei

19-02-2009
costi_i
Nu este medic/terapeut
costi_i
m-am operat de 7 zile de chist endometrioza si mi s-a facut rahieanestezie. de atunci am dureri groaznice de cap si spate, care nu stiu cand se vor termina. va rog sa ma ajutati cu un sfat in aceasta privinta!
3 comentarii
0
19-02-2009, ora 21:38
connie
Nu este medic/terapeut
connie
te inteleg perfect !acum cativa ani am trecut printr-o situatie similara si au trecut 6 luni pana la disparitia totala a durerilor. Te ajuta foarte tare acupunctura, cafeaua, coniacul in cantitate ff mica chiar tratamentul cu efitard. Iti doresc sanatate.
0
20-02-2009, ora 19:04
costi_i
Nu este medic/terapeut
costi_i
multumesc mult. dar totusi sper sa treaca mai repede. am aflat de faptul ca tb.sa consum, i multe lichide, sare imbinate cu FASCONAL
0
24-04-2009, ora 00:55
Emergency_ICU
Nu este medic/terapeut
Emergency_ICU
Pentru costi_i.

Durerea de spate si de cap pe care o descrieti Dvs. poate sa apara dupa rahianestezie. Frecvent durerea se accentueaza la schimbarea pozitiei, in special cand va ridicati in picioare, ocazional insotita si de ameteli, vertij. Lasa-ti metodele babesti, adresati-va medicului care v-a facut rahianestezia, toata problema se poate rezolva cu o injectie in 30 de minute! Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: