urgent ! ajutor ! sangerat dupa act sexual
buna. am sangerat la 10 zile dupa actul sexual neprotejat. ce se poate intampla ??? sunt gravida ??????????!!! urgent va rog !
11 comentarii
Nu se poate spune daca esti gravida sau nu doar datorita faptului ca ai sangerat la 10 zile de la contact neprotejat. Cand ai avut ultima menstruatie ? Cati ani ai ? Ai menstruatie regulat, in fiecare luna vine cam la aceeasi data ?
pai. azi. mi-a venit menstruatia. adica mi-au curs cateva chiaguri de sange... e normal ?
lola10, se pare ca tu esti persoana in cauza si nu verisoara, asa cum suspectam cu totii.
Nu trebuia sa te ascunzi, aici nimeni nu te judeca si vrem doar sa te ajutam.
Daca ti-a venit menstruatia nu esti insarcinata si micile chegulete sunt de asemenea normale, nu te ingrijora. De acum inainte sa nu mai ai contact sexual fara prezervativ de la inceput pana la sfarsit.
Protejeaza-te!
Nu trebuia sa te ascunzi, aici nimeni nu te judeca si vrem doar sa te ajutam.
Daca ti-a venit menstruatia nu esti insarcinata si micile chegulete sunt de asemenea normale, nu te ingrijora. De acum inainte sa nu mai ai contact sexual fara prezervativ de la inceput pana la sfarsit.
Protejeaza-te!
deci este sigur. da ? e menstruatie sau sangereaza pentru ca sunt gravida ? sigur e menstruatie, da ?
Esti la menstruatie, stai linistita, vezi ca ti-am trimis si un mesaj privat.
Raspunde si la intrebarile pe care ti le-am pus eu mai sus ca sa-ti spunem sigur daca e vorba de o sarcina sau nu...
12 ani.. am menstruatie din noiembrie anul trecut... ultima data mi-a venit prin septembrie cam pe 20 s-a terminat parca.. daca tin bine minte
Atunci e adevarat, ti-a venit menstruatia; stai linistita, nu esti insarcinata.Sa asculti ce-ti spunem si sa nu faci sex fara prezervativ...
multumesc din suflet ! voi asculta de acum inainte, si ma gandesc inainte de a face ceva, o sa imi spun parerea aici, sa vad daca este bine sau nu, sa stiu lace ma pot astepta fara a intra in sperietii. va multumesc din toata inima !
Buna ziua! Am sh eu o intreabare.Luna treqta mi-a venit pe data d 23 ma tinut 3 zile dupa kre am ince[ut sa sangerez sh am avut dureri groaznice..din ce kauza poate fi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3si sangerare si menstruatie?
- 6sangerare anormala in timpul anticonceptionalelor
- 4Este posibil sa fi fost doar o sangerare sau trebuie sa ma ingrijorez?
- 13mi-a curs in fiecare zi cate foarte putin sange, este normal asa ceva?
- 0Sangerare vaginala
- 8Sangerari Vaginale
- 10sangerari in timpul actului sexual
- 5sangerarea de privatie si menstruatia
- 4sangerari, menstruatie data peste cap..
- 0sangerari anormale si Marvelon 21
- 0sangerari anormale si o senzatie de urinare frecventa
- 3Sangerari dupa doua zile de la contactul sexual
- 1sangerare usoara
- 1sangerari anormale
- 0sangerari anormale
- 1Eliminare Sac in perioada CM?
- 2Avort spontan
- 0Secretie rozalie
Mai multe informații despre: Sangerarile vaginale anormale Timpul de sangerare (TS) sangerarile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: