cheaguri de sange

buna ziua. am si eu o problema..destul de mare..am menstruatia regulata..cel putin o aveam. ultima data mi'a venit pe 17 martie..m-a tinut pana pe 22. si mi'a venit abia duminica (2mai) de atunci am dureri groaznice de burta..colici..nu ma pot ridica din pat.si imi curg cheaguri foarte mari de sange..si cand zic mari..sunt foarte mari..am avut intretinut in timpul asta si relatii sexuale neprotejate cu prietenul meu. m-am gandit ca as putea fi insarcinata, si la inceput ca e ciclu peste sarcina..doar ca nu e deloc maroniu..si de 2 zile numai cheaguri asa mari..daca ma poate ajuta cineva cu vreun raspuns..:(
2 comentarii

Darga mea Lilush, da chiar ai o problema, te sfatuiesc daca acum esti in perioada ciclului dute urgent la medic, doar el iti poate spune motivele, chiar si recomandarea unor conceptionale iti vor fi de mare ajutor, sanatate multa

anticonceptionalele am inceput iar luna asta sa le iau..facusem pauza 3 luni.. iar doctorul meu e la vreo 60 km de mine..in starea asta nu pot sa plec din casa..deci mai trebuie sa astept...multumesc..la fel:)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cheaguri sanguine incluzand fragmente extrem de mici de endomertru atrofic
- 2cheagul de sange la cap daca se poate trata?
- 2chiuretaj
- 3Cheag de sange dupa o extractie dentara
- 3Eliminare de cheaguri uriase dupa chiuretaj?!
- 4Buba sub piele ce trebuie sa fac?
- 0cheaguri mari de sange
- 4cheaguri de sange in scaun!
- 0Cheaguri de sange Yasmine.
- 4Avort... mai exista posibilitatea sa mai pierd asa alte sarcini?
- 1cheag de sange
- 2cheag de sange
- 0Dismenoree insotita de cheaguri de sange maricele
- 0cheaguri de sange dupa chiuretaj
- 0Cheagul de după extracţie
- 2Cheag sange pe glanda penisului
- 0Cheag de sange la creier
Mai multe informații despre: cheagul de sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: