Ejaculare prematura sau lipsa de experienta ?
Buna ziua !
Ma numesc Alex, am 19 ani si am avut primul meu contact sexual in urma cu 2 saptamani. Prima oara am ejaculat foarte repede ( 30 de secunde ). De atunci am mai facut sex cu prietena mea de inca 4 ori si, din pacate, problema persista. Ejaculez dupa 2-3 minute. Sunt foarte ingrijorat pentru ca nu sunt sigur daca ceea ce mi se intampla este ceva normal. Este vorba despre lipsa de experienta sau altceva ( ex. o problema de ordin sexual ) ?
Am incercat sa fac atat miscari lente cat si miscari mai bruste, am incercat sa ma controlez, dar nu am reusit - dupa 2 sau 3 minute de la penetrare ejaculez.De fiecare data am folosit prezervativul.
Dupa cum am spus sunt ingrijorat si de aceea va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Va multumesc !
Ma numesc Alex, am 19 ani si am avut primul meu contact sexual in urma cu 2 saptamani. Prima oara am ejaculat foarte repede ( 30 de secunde ). De atunci am mai facut sex cu prietena mea de inca 4 ori si, din pacate, problema persista. Ejaculez dupa 2-3 minute. Sunt foarte ingrijorat pentru ca nu sunt sigur daca ceea ce mi se intampla este ceva normal. Este vorba despre lipsa de experienta sau altceva ( ex. o problema de ordin sexual ) ?
Am incercat sa fac atat miscari lente cat si miscari mai bruste, am incercat sa ma controlez, dar nu am reusit - dupa 2 sau 3 minute de la penetrare ejaculez.De fiecare data am folosit prezervativul.
Dupa cum am spus sunt ingrijorat si de aceea va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Va multumesc !
1 comentarii
nu mai folosii nimic, incearca sa fii foarte relaxat sa te gandesti numai la tine si la prietena ta.. nu sta cu stresul... mama daca imi vine iar sa-mi dau drumu, daca nu stiu ce... lasa totul sa curga de la sine si va fi bine. asculta-mi sfatul ca si eu eram la fel ca tine :) eu pot spune ca am o viata sexuala destul de activa si sunt obisnuit deja de la primul numar ma tine cam 15-20 min :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ejaculare precoce
- 7ata penisului
- 1Ejaculare precoce
- 11prea repede...
- 2De ce penisul meu e atit de sensibil?
- 37Probleme cu ejacularea preamatura, erectia si psihologice
- 5Probleme erectie si ejaculare precoce
- 5Ejaculare precoce!!!
- 1Am ejaculare prea rapida(3 min, 4)
- 8ejaculare precoce
- 8Aparent suntem o familie fericita
- 5Ejaculare precoce...
- 6Am 18 ani si am probleme cu erectia si ejacularea
- 1ejaculare precoce
- 5actul sexual pentru mine este o problema... ejaculeaza prea repede
- 2Ejaculare la atingere
- 2Lidocaina
- 4Exercitii Kegel pentru barbati
- 7Ejaculare rapida
- 1Erectie slaba, ejaculare precoce, 24 ani, ajutor!
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: