De ce penisul meu e atit de sensibil?
![Rauu](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Din ce cauza din primile 5 min penisul meu da drumu la sperma? puteti sa-mi spunet ?
2 comentarii
![Dr. Bociu Crina](/arata_img.php?img=cont_4990.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
păi depinde de mai multe cauze.. hormonal dacă eşti în regulă. ce fel de viaţă sexuală ai avut până acum, dacă a fost regulată sau nu. dacă ai avut viaţă sexuală şi apoi ai întrerupt-o. dacă ai erecţii nocturne sau dimineaţa e posibil să nu fie problema decât psihică şi se va rezolva în timp. dacă aceste erecţii lipsesc mai mult ca sigur e o boală de vină.
![sorinbalan2000](/arata_img.php?img=cont_15555.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Da, 550 de vizite si nici un raspuns. Hai, ca daca ai un pic de timp, gasesti posturi similare. Chiar acum o ora am raspuns pe unul dintre ele, trebuia sa notez. Fii te rog amabil si cauta, ca am raspuns acolo si nu are rost sa repet. Multumesc.
Ideea este intai sa citesti, apoi sa postezi. Nu poti afla altfel ceea ce te intereseaza...
Ideea este intai sa citesti, apoi sa postezi. Nu poti afla altfel ceea ce te intereseaza...
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme de ejaculare.. actul sexual nu este mai lung de un minut
- 2ejaculare precoce
- 6papulele provoca ejacularea precoce?
- 3ejaculare precoce
- 5fisuri pe piele penisului
- 42Disfunctii sexuale
- 5Nu am avut erectie... daca iau tratament pt ejacularea precoce o sa fiu dependent de ele?
- 3ejaculare precoce
- 0tratament pt ejaculare precoce
- 0ejaculare prematura
- 3ma masturbez de 4 ani, sufar de ejaculare prematura
- 2Ejaculez foarte repede! Penis mic?
- 8Aparent suntem o familie fericita
- 10ejaculare precoce urmata de erectie slabuta
- 3probleme potenta
- 1Probleme cu erectia si ejaculare prematura
- 3Ejaculare Precoce
- 3Ejaculare precoce
- 2Ejacularea rapidă