Problema nocturna ajutor
Buna! Mă numesc Stefan si am 22 de ani.De ceva vreme(mai exact 2-3 ani ) mă confrunt cu o problema serioasa.. EJACULEZ IN SOMN. Mentionez ca am mai avut si contacte sexuale dar f rar.Spuneti-mi ce trebuie sa fac e vreun tratament ceva? Ştiu ca e si pe plan psihic la mine dar Spuneti-mi va rog am înţeles ca nu e bine sa elimini mereu atâta cantitate de sperma(cand mă trezesc dimineaţa e ca si cum as fi avut act sexual)
3 comentarii
Buna ziua,
Nu imi dau seama cine v-a informat ca ar fi nesanatos ejacularea in timpul somnului. Ea apare in multe cazuri in care nu exista o viata sexuala regulata. Mai degraba recomandarea vine in a avea o viata sexuala regulata, o partenera stabila. In mod sigur se va diminua ceea ce vi se intampla. Un barbat poate avea mai multe contacte sexuale pe zi, uneori putem vorbi de un contact zilnic, alteori la 2 zile, dar sanatos ar trebui sa existe cel putin un contact sexual saptamanal, exceptand anumite conditii specifice. Asadar, incercati sa va relaxati pe aceasta tema si concetrati-va pe a va stabiliza viata sexuala si a va trai viata in general.
Nu imi dau seama cine v-a informat ca ar fi nesanatos ejacularea in timpul somnului. Ea apare in multe cazuri in care nu exista o viata sexuala regulata. Mai degraba recomandarea vine in a avea o viata sexuala regulata, o partenera stabila. In mod sigur se va diminua ceea ce vi se intampla. Un barbat poate avea mai multe contacte sexuale pe zi, uneori putem vorbi de un contact zilnic, alteori la 2 zile, dar sanatos ar trebui sa existe cel putin un contact sexual saptamanal, exceptand anumite conditii specifice. Asadar, incercati sa va relaxati pe aceasta tema si concetrati-va pe a va stabiliza viata sexuala si a va trai viata in general.
Am înţeles aveţi perfecta dreptate dar pe mine mă sperie gândul ca pierzand atât de multă energie sa imi afecteze viaţa sexuală viitoare si eventual copiii sa se nasca cu probleme este adevărat?sarut mana
Asa cum a mentionat si D-na psiholog Olaru, ejacularea nocturna este un semn ca nu aveti o relatie sexuala stabila, dar aveti o nevoie sexuala care trebuie sa se manifeste; restul lucrurilor mentionate de d-voastra sunt informatii nevalidate stiintific si ar trebui sa va puneti intrebarea - care este sursa acestor speculatii, inainte de a le da crezare?!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ejaculari in timpul somnului
- 3senzatie de jena intre scrot si anus
- 1durere in timpul ejacularii
- 8Dupa ejaculare are dureri ingrozitoare de cap
- 4o intrebare urgenta: pot fi gravida daca prietenul meu a ejaculat in afara?
- 3de ce cand ejaculez imi apar pete rosii?
- 3Picaturi dupa ejaculare
- 4prietenul meu nu reuseste sa ajunga la ejaculare
- 5uneori cand ejaculez am dureri anale
- 5pre-ejacularea este normala?
- 1Dureri de cap dupa ejaculare
- 5Prezervativ rupt-ejaculare-postinor2
- 5ejaculare bobite gelatina
- 4ejaculare din 2 in 2 minute
- 1sa ejaculez sau nu?
- 1Durere picior stg dupa ejaculare
- 1Ejaculez de 3 - 4 ori intr'un act sexual.
- 4Probleme act sexual
- 2Ejaculare slaba dupa infectie urinara
Mai multe informații despre: ejacularea ejacularea in somn
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: