Eficienta radioviziografului
cat de buna este radiografia facuta cu acest tip de aparat radioviziograf ca am facut una si dentistul a spus ca nu am nici o carie desi pe mine ma deranjeaza ceva...
7 comentarii
Radioviziograul este destul de eficient daca este reglat cum trebuie ( ca orice aparat ) si reda detaliile radiografiei clasice. Poate este vorba de alt dinte? Sau poate e vorba de o afectiune gingivala... ce nu se observa la radiografie?!
am fost azi din nou sa vada despre ce este vorba sa uitat la dinti si la radiografia care am facuto cu ceva timp in urma si a spus ca nu am nici o carie mentioniond ca pe mine ma doare doar cand este aer rece si mia dat o pasta de dintii pentru dinti sensibili
Buna ziua
Va rog sa imi spuneti ce varsta aveti.
Va rog sa imi spuneti ce varsta aveti.
Este foarte posibil sa fie camerele pulpare mari (locul unde se gaseste nervul), lucru frecvent intalnit la pacientii tineri, si din aceasta cauza, sa apara sensibilitatea la rece si la dulce. Este nevoie de impregnari. Mergeti la un cabinet stomatologic unde se aplica lacuri pentru sensibilitate dentara.
eu nu sunt in tara sunt in anglia am fost de doua ori pt aceeasi problema si nu a gasit nimilk a spus sa incerc o pasta pt dinti sensibili
Catalinutzu, lacurile pentru sensibilitate sunt varianta de cabinet, ceva mai "puternica" si pasta este varianta pentru acasa. Cum iti este cu pasta pentru dinti sensibili?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8mi se cariaza dintii foarte repede
- 3Situatie cronicizata
- 4Carie+Durere
- 5varf de ac ramas pe canal
- 9infectie la masea
- 4Canin dreapta sus cazut
- 5Radacina ramansa dupa extractie este o problema?
- 1Consumul regulat de iaurt protejează dinţii copiilor de carii
- 5Scuipat cu sange !
- 2radiografie dentara in timpul sarcinii
- 11Umflatura sub falca
- 1Radiografia dentara si sarcina
- 0Dureri continue la masea
- 3Problema extractie granulom (citire radiografie)
- 3carie intre masele
- 1Radiografie
- 2Prea multe radiografii?
- 2Doua intrebari - masea cariata, granulom
- 0Chirurgie
- 1Calitate radiografie dentara
Mai multe informații despre: Cariile dentare radiografia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: