Eczematide psoriaziforme, sfat
Am fost diagnosticat cu eczematide psoriaziforme, dr doctor mi-a explicat ca valorile Imunoglobulinei E sunt mai mari decat cele normale si de aceea am acele probleme pe piele, pt. ca aceste IgE-uri produce explozii pe piele aunci cand in corpul meu intra unele substante considerate Straine de catre acesta si ca poate fi de la o plomba, tigari, poate fi orice si ca e greu de depistat.Ce mai sfatuiti?
Alta chestie care mi sa intamplat azi dimineata este ca am luat o lingura de ulei de masline EXTRAVIIRGIN adus din Spania, are 0, 8% aciditate, e original e gros si se solidifica daca sta in frigider, am citit cum ca e un bun aniiinflamator si face bine la piele as aca ca am luat o lingura pe stomacul gol dar imediat, cam dupa 2-3 min am simtit pe piele in zonele bolnave acolo unde am niste microfisuri ale pielii, intepaturi si ca pielea imi devine mai fierbinte in acea zona, sunt confuz, sa fie alergie?sa nu imi faca bine?sau e un semn ca ar face bine dar asta dupa cateva zile?as vrea doar niste pareri pt. ca oricum o sa continui inca 2-3 zile sa vad ce se va intampla.Multumesc si o zi buna tuturor.
Alta chestie care mi sa intamplat azi dimineata este ca am luat o lingura de ulei de masline EXTRAVIIRGIN adus din Spania, are 0, 8% aciditate, e original e gros si se solidifica daca sta in frigider, am citit cum ca e un bun aniiinflamator si face bine la piele as aca ca am luat o lingura pe stomacul gol dar imediat, cam dupa 2-3 min am simtit pe piele in zonele bolnave acolo unde am niste microfisuri ale pielii, intepaturi si ca pielea imi devine mai fierbinte in acea zona, sunt confuz, sa fie alergie?sa nu imi faca bine?sau e un semn ca ar face bine dar asta dupa cateva zile?as vrea doar niste pareri pt. ca oricum o sa continui inca 2-3 zile sa vad ce se va intampla.Multumesc si o zi buna tuturor.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9PSORIAZIS VULGAR?
- 170psoriazis al scalpului
- 5eczema pe picior care reapare
- 34bubite mici cu mancarimi pe tot corpul, contagioase
- 6pustule pline cu lichid pe calcaie, palme
- 7psoriazis de vreo 3 ani
- 5de aproape 2 ani am o eczema scrot care supureaza periodic
- 0Paradontoza, psoriazis, tratament cortizon, afte, leucoree
- 4alergie, eczeme si manacarime
- 3eczema dupa menstruatie
- 3Eczema in jurul mamelonului
- 2Am un inceput de psoriazis
- 1Eczema sau ciuperca la picior?
- 0Eczema cervicala!
- 2Otita medie si eczema de contact, tratament fara antibiotic!?
- 5Eczeme pe maini cauzate de detergentul de vase
- 1Psoriazis la unghii
- 2Eczeme pe corp cu coaja
- 2Psoriazis?
- 3Recomandări medici consultație Psoriazis
Mai multe informații despre: Psoriazisul Eczema eczeme eczemele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: