Ecoli care recidivează
Bună ziua! Cunoasteti un medic care sa trateze eficient infecțiile urinare recidivante cu Ecoli? Se pare ca schemele de tratament de 7-10 zile nu ma ajuta decât pe moment. La scurt timp infectia reapare.
Multumesc!
Multumesc!
3 comentarii
De obicei problema nu este faptul ca infectia acuta nu este tratata corect. Trebuie evaluati factorii de risc si daca acestia exista, in ce masura se pot ameliora. Aveti nevoie in primul rand de un consult urologic pentru excluderea eventualelor anomalii anatomice ale tractului urinar, refluxului si litiazei urinare.
Mulțumesc pentru răspuns! Am făcut investigații suplimentare ( Ct și RMN) și mi s-a spus ca nu exista animalii. De cele multe ori infectia apare după contact sexual, motiv pt care și soțul meu a luat o serie de antibiotice prescrie de medic. Cu toate acestea, infectia mea reapare.
Sotul dumneavoastra ia degeaba antibiotice. Tulpinile de E. coli implicate in infectiile urinare provin din tractul dumneavoastra digestiv si probabil colonizeaza introitul vaginal. Banuiesc ca stiti ca trebuie sa urinati imediat dupa fiecare contact si ca presiunea jetului urinar trebuie sa fie cat mai mare. Mai puteti incerca probiotice vaginale. Acestea sunt capsule cu lactobacili care refac flora vaginala si reduc colonizarea cu tulpini uropatogene de E. coli. Puteti lua dupa fiecare contact sexual antiseptice urinare (cum este uractivul) si in ultima instanta, daca nimic nu functioneaza intra in discutie si administrarea de antibiotic profilactic (o doza dupa fiecare contact sexual).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16e coli si ciprinol
- 17ce boala poate fi si cum sa o tratez?
- 18Repetate infectii cu E.colli
- 1infectie urinara si e-coli
- 3E.coli, candida
- 5infectie urinara cu E Coli
- 0Infectie urinara E-Coli - examen complet urina
- 1infecti urinare cu e coli
- 0Infectie cu E.Coli 75.000grm mm3 + candida, ridicat greutati
- 0cum as putea scapa de e.coli?
- 1ziua nimic, noaptea mor de durere- e posibil?
- 1Infecție urinara cu e coli
- 0Infectia E-coli
- 0Secretie vaginala
- 1Bună ziua - fetita de aproape 6 luni cu Escheria Ecoli
- 0Bacteria E.coli
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
- 1Infectie urinara Escherichia Coli
Mai multe informații despre: infectia cu e.coli
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: