Ovar - aspect ecogragic

Buna seara,
In urma unei sarcini oprita in ecolutie(din păcate:( ) am făcut o ecografie transvaginala pentru a verifica ca totul este in regula. Rezultatul a fost ok, totul este bine curatat, insa, exista o problema la ovarul drept:
-aspect ecografic: cu o formatiune rotund ovalara, de aprox. 20.8/24.7 mm, zone hiperecogene situate central de 13.7/ 10.5 mm
Ma puteti ajuta, va rog, cu o interpretare a rezultatului de mai sus ? Mi s-a spus ca s ar putea sa fie un chist din cauza sarcinii, care va disparea de la sine fara tratament?
Multumesc!
In urma unei sarcini oprita in ecolutie(din păcate:( ) am făcut o ecografie transvaginala pentru a verifica ca totul este in regula. Rezultatul a fost ok, totul este bine curatat, insa, exista o problema la ovarul drept:
-aspect ecografic: cu o formatiune rotund ovalara, de aprox. 20.8/24.7 mm, zone hiperecogene situate central de 13.7/ 10.5 mm
Ma puteti ajuta, va rog, cu o interpretare a rezultatului de mai sus ? Mi s-a spus ca s ar putea sa fie un chist din cauza sarcinii, care va disparea de la sine fara tratament?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ovarul stang ma doare cumplit in urma unui act sexua! Ce sa fac?
- 7Carcinom ovarian. Boala rediciveaza?
- 2chiuretaj
- 10ma dor ovarele dupa sex
- 7Durere pelvina
- 4inflamatie a ovarelor
- 9Durere mare ovar stang, (endometru 10mm, nodul fibromatos 14mm) Nu am primit tratament
- 8urgent parerea unui medic: basicute pe col
- 14cancerul ovarian
- 3Sarcina si ecografia transvaginala
- 3col uterin lezionat (lezat) desi la ecografie transvaginala a fost ok !
- 8Rog citire ecografie transvaginala
- 3La ecografia transvaginala nu au putut fi vizualizate ovarale
- 1ovare polichiste
- 1Presiune in zona ovarelor
- 0interpretare RMN
- 1rezultat ecografie, rog explicaţii în termeni uzuali
- 1Ecografie transvaginala?
- 0Sarcina sau menopauza?
- 4Operatie de ovar
Mai multe informații despre: Ovarul Ovarele ecografia transvaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: