ecografie pelviana
sa ma scuzati daca mai gresesc termenii ! nu prea inteleg ce scrie, dar...
Uter globulos cu contur usor denivelat posterior si dimmensiuni de: 95/76/79 mm prezinta o ecostructura inomogena prin prezenta la nivelul miometrului anterior si posterior a unor imagini anecogene neomogene.
Fina lama de revarsat cloazonat in fundul de sac Danglas.
Zona transonica cu contur relativ binedelimitat si dim.: 15/18mm_parauterin dreapta.
Anexa stinga eco. normala
Vezica urinara prezinta pereti moderat ingrosati, aproximativ 6 mm.
Mi sa luat biopsie pe 19 01 2009, iar rezultatul il primesc in aproxim. 15 zile. Va multumesc !
Uter globulos cu contur usor denivelat posterior si dimmensiuni de: 95/76/79 mm prezinta o ecostructura inomogena prin prezenta la nivelul miometrului anterior si posterior a unor imagini anecogene neomogene.
Fina lama de revarsat cloazonat in fundul de sac Danglas.
Zona transonica cu contur relativ binedelimitat si dim.: 15/18mm_parauterin dreapta.
Anexa stinga eco. normala
Vezica urinara prezinta pereti moderat ingrosati, aproximativ 6 mm.
Mi sa luat biopsie pe 19 01 2009, iar rezultatul il primesc in aproxim. 15 zile. Va multumesc !
5 comentarii
Oare de ce nu imi raspunde nimeni ?
Este grav, nu ?
Este grav, nu ?
De la datacind am pus aceasta intrbare a trecut ceva vreme.Pe 26 februarie am suferit o histerectomie totala iar rezultatul biopsiei a esit bun. Am avut o multime de probleme. Cu alte cuvinte totul era afectat in mine. Multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa scap de ce era spaima care ma facut sa apelez la dv. Pacat ca nu ati vrut sa ma luati in seama ! Cu tot respectul, kjh.
0
18-09-2009, ora 22:26
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Îmi pare nespus de rău pentru faptul că întrebarea dumneavoastră a fost ignorată sau evitată, dar nu cred că din rea voinţă. Mă bucur că Dumnezeu va ajutat, este minunat!
Vă doresc ca pe viitor să nu mai aveţi nevoie să postaţi întrebări pe Romedic, dar dacă va fi, Doamne ajută să vi se dea o mână de ajutor (cine ştie, poate chiar de la mine ;) ).
Toate cele bune!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Vă doresc ca pe viitor să nu mai aveţi nevoie să postaţi întrebări pe Romedic, dar dacă va fi, Doamne ajută să vi se dea o mână de ajutor (cine ştie, poate chiar de la mine ;) ).
Toate cele bune!
Mister NICK;)
Multumesc ! dar promit sa postez asa cum pot si cum ma pricep, macar incurajari pentru cei ce au nevoie de ele.Conteaza foarte mult ca cineva, indiferent cine, este aproape cu gindul macar de suferinta ta. Cu stima ca ati infiintat acest site, kjh.
0
19-09-2009, ora 18:16
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Ok, cum doriţi dumneavoastră, doar că vă rog să încercaţi să postaţi subiectul în categoria din care face parte, sau cel putţin la secţiunea - Generale!!!!
Toate cele bune!
P.S. Şi eu le mulţumesc celor care au înfiinţat acest forum, este cel mai bun forum medical din România, incontestabil!
Mister NICK;)
Toate cele bune!
P.S. Şi eu le mulţumesc celor care au înfiinţat acest forum, este cel mai bun forum medical din România, incontestabil!
Mister NICK;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3rezultat ecograf ovar cu formatiune solida
- 2chiuretaj
- 2uter bicorn
- 8urgent parerea unui medic: basicute pe col
- 3col uterin lezionat (lezat) desi la ecografie transvaginala a fost ok !
- 3La ecografia transvaginala nu au putut fi vizualizate ovarale
- 2ecografie transvaginala... ovare polichistice
- 1ecograf transvaginal
- 1rezultat ecografie, rog explicaţii în termeni uzuali
- 0detalii ecografie vaginala
- 0Interpretare ecografie transvaginala
- 2ecografie transvaginala la postmenopauza
- 0Probleme medicale ginecologice
- 1Va rog, ajutati-ma E posibil sa nu se vada sarcina la ecografie transvaginala?
- 0Poate la ecografie să-ți întrerupă sarcina în mod voit?
- 0Sarcina - conține o formațiune ancogena relativ rotundă in ovar
- 0Ecograf după contact
- 3Rezultat ecografic grav?
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
Mai multe informații despre: ecografia transvaginala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: