ecografie pelviana

20-01-2009
kjh
Nu este medic/terapeut
kjh
sa ma scuzati daca mai gresesc termenii ! nu prea inteleg ce scrie, dar...
Uter globulos cu contur usor denivelat posterior si dimmensiuni de: 95/76/79 mm prezinta o ecostructura inomogena prin prezenta la nivelul miometrului anterior si posterior a unor imagini anecogene neomogene.
Fina lama de revarsat cloazonat in fundul de sac Danglas.
Zona transonica cu contur relativ binedelimitat si dim.: 15/18mm_parauterin dreapta.
Anexa stinga eco. normala
Vezica urinara prezinta pereti moderat ingrosati, aproximativ 6 mm.
Mi sa luat biopsie pe 19 01 2009, iar rezultatul il primesc in aproxim. 15 zile. Va multumesc !
5 comentarii
0
22-01-2009, ora 10:56
kjh
Nu este medic/terapeut
kjh
Oare de ce nu imi raspunde nimeni ?
Este grav, nu ?
0
18-09-2009, ora 21:03
kjh
Nu este medic/terapeut
kjh
De la datacind am pus aceasta intrbare a trecut ceva vreme.Pe 26 februarie am suferit o histerectomie totala iar rezultatul biopsiei a esit bun. Am avut o multime de probleme. Cu alte cuvinte totul era afectat in mine. Multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa scap de ce era spaima care ma facut sa apelez la dv. Pacat ca nu ati vrut sa ma luati in seama ! Cu tot respectul, kjh.
0
18-09-2009, ora 22:26
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Îmi pare nespus de rău pentru faptul că întrebarea dumneavoastră a fost ignorată sau evitată, dar nu cred că din rea voinţă. Mă bucur că Dumnezeu va ajutat, este minunat!
Vă doresc ca pe viitor să nu mai aveţi nevoie să postaţi întrebări pe Romedic, dar dacă va fi, Doamne ajută să vi se dea o mână de ajutor (cine ştie, poate chiar de la mine ;) ).
Toate cele bune!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
19-09-2009, ora 17:53
kjh
Nu este medic/terapeut
kjh
Multumesc ! dar promit sa postez asa cum pot si cum ma pricep, macar incurajari pentru cei ce au nevoie de ele.Conteaza foarte mult ca cineva, indiferent cine, este aproape cu gindul macar de suferinta ta. Cu stima ca ati infiintat acest site, kjh.
0
19-09-2009, ora 18:16
Medicina naturista, complementara, alternativa
Ok, cum doriţi dumneavoastră, doar că vă rog să încercaţi să postaţi subiectul în categoria din care face parte, sau cel putţin la secţiunea - Generale!!!!
Toate cele bune!

P.S. Şi eu le mulţumesc celor care au înfiinţat acest forum, este cel mai bun forum medical din România, incontestabil!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ecografia transvaginală - indicații, procedură, informații pacient
  •