Ecograf după contact
Bună seara! În urma unor pierderi de sarcini am făcut analizele de trombofilie și se pare ca am moderat spre crescut. A trecut un an de la ultima pierdere și luna aceasta este prima luna în care lucram la concepere unui bebe. Am avut contact sexual neprotejat cu soțul acum doua zile, iar următoarea zi am fost la control ginecologic programat cu o luna în urma. Întrebarea mea este: dacă seara am avut contact și a doua zi am mers la ecograf, afectează cu ceva o posibila sarcina? Doamna dr
Mi-a zis ca în acea zi eram la ovulație, dar sper ca acea sonda sa nu fi afectat "călătoria spermatozoizilor" spre trompe și sa mai existe o șansă mica acolo sa fi rămas spermatozoizi chiar dacă după acel examen ecografic s a eliminat multă secretie. Mulțumesc!
Mi-a zis ca în acea zi eram la ovulație, dar sper ca acea sonda sa nu fi afectat "călătoria spermatozoizilor" spre trompe și sa mai existe o șansă mica acolo sa fi rămas spermatozoizi chiar dacă după acel examen ecografic s a eliminat multă secretie. Mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ecografe contradictorii... Am probleme si cu glanda tiroida sa fie o dereglare hormonala sau ce?
- 3monitorizarea ecografica a ovulatiei
- 2uter bicorn
- 4Cind se poate detecta sarcina prin ecografie transvaginala?
- 4interpretare ecografie
- 3col uterin lezionat (lezat) desi la ecografie transvaginala a fost ok !
- 8Rog citire ecografie transvaginala
- 3La ecografia transvaginala nu au putut fi vizualizate ovarale
- 2ecografie transvaginala... ovare polichistice
- 2sarcina gemelara sau nu?
- 1Ecografie transvaginala?
- 0Probleme medicale ginecologice
- 1Va rog, ajutati-ma E posibil sa nu se vada sarcina la ecografie transvaginala?
- 0La radiografie abdominala se vedea fatul daca era sa fiu insarcinata?
- 0Sarcina - conține o formațiune ancogena relativ rotundă in ovar
- 0Interpretare ecografie trasvaginala
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
Mai multe informații despre: ecografia transvaginala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: