E-coli in secretia vaginala cat si in urocultura
Buna, va rog sa-mi dati sfaturi cu privire la acesta bacterie de care nu reusesc sa scap din octombr.2011 am descoperito si tot o tratez cu nnnn... Si nnn... De antibiotice fara rezultat, de curand am depistato si la secretia vaginala, ce e de fakut, am 23 d ani, si in viitorul apropiat imi doresc un bebe. Dupa fiecare tratament tot recidiveaza, nu mai stiu ce de fakut, antibiotice nu mai vreau k imi afecteaza ficatul, stomacul si altele. Ceva naturist, ovule, ceaiuri, spalaturi, ceva altceva in afara d antibiotic. Multumesc. Ast raspunsuri de la oricine.
1 comentarii
E. Coli este o bacterie care colonizeaza intestinul gros și zona urogenitala la bărbați și femei.
Prezenta acestei bacterii in uretra nu este o problema dacă nu aveți simptome : dureri, mictii dureroase, senzații de arsura …
O problema este dacă in analiza generală de urina sunt prezente ( baterii + ) și ( leucocite mai mult de 3-5 in Cîmpulung De vedere ) iar la UROCULTURA se confirma E. Coli cu titlul mai mare de 10.*2 !!!!
In așa caz adresați-vă la urolog !
Sucese și multă sănătate va dorim !
Prezenta acestei bacterii in uretra nu este o problema dacă nu aveți simptome : dureri, mictii dureroase, senzații de arsura …
O problema este dacă in analiza generală de urina sunt prezente ( baterii + ) și ( leucocite mai mult de 3-5 in Cîmpulung De vedere ) iar la UROCULTURA se confirma E. Coli cu titlul mai mare de 10.*2 !!!!
In așa caz adresați-vă la urolog !
Sucese și multă sănătate va dorim !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Prostatita cronica-acuta... De aprox 5 ani am infectii urinare cu E COLI repetate
- 16Infectii urinare repetate!!!
- 5E.Coli si Candida - repetare analize
- 9E.coli, diaree, purtator de sonda... stare generala proasta
- 60Exista un tratament pentru infectia cu escherichia coli ?
- 14infectie cronica cu e-coli - tratament
- 3infectie escherechia coli
- 6Am facut de aproximativ 5 ori tratament pentru infectia urinara e.coli si nu a dat rezultat
- 8E.coli + si germeni gram-pozitivi
- 4Escherichia coli
- 1ziua nimic, noaptea mor de durere- e posibil?
- 1Infectie urinara
- 1Infecție urinară cu E coli
- 0Escherichia coli bebe 5 luni
- 07 ani de Infectie urinara cu ecoli
- 1Tavanic pentru infectie urinara la barbat diabetic de 88 de ani
- 1Bună ziua - fetita de aproape 6 luni cu Escheria Ecoli
- 1E coli
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
Mai multe informații despre: infectia cu e.coli
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: