E-coli in secretia vaginala cat si in urocultura
Buna, va rog sa-mi dati sfaturi cu privire la acesta bacterie de care nu reusesc sa scap din octombr.2011 am descoperito si tot o tratez cu nnnn... Si nnn... De antibiotice fara rezultat, de curand am depistato si la secretia vaginala, ce e de fakut, am 23 d ani, si in viitorul apropiat imi doresc un bebe. Dupa fiecare tratament tot recidiveaza, nu mai stiu ce de fakut, antibiotice nu mai vreau k imi afecteaza ficatul, stomacul si altele. Ceva naturist, ovule, ceaiuri, spalaturi, ceva altceva in afara d antibiotic. Multumesc. Ast raspunsuri de la oricine.
1 comentarii
E. Coli este o bacterie care colonizeaza intestinul gros și zona urogenitala la bărbați și femei.
Prezenta acestei bacterii in uretra nu este o problema dacă nu aveți simptome : dureri, mictii dureroase, senzații de arsura …
O problema este dacă in analiza generală de urina sunt prezente ( baterii + ) și ( leucocite mai mult de 3-5 in Cîmpulung De vedere ) iar la UROCULTURA se confirma E. Coli cu titlul mai mare de 10.*2 !!!!
In așa caz adresați-vă la urolog !
Sucese și multă sănătate va dorim !
Prezenta acestei bacterii in uretra nu este o problema dacă nu aveți simptome : dureri, mictii dureroase, senzații de arsura …
O problema este dacă in analiza generală de urina sunt prezente ( baterii + ) și ( leucocite mai mult de 3-5 in Cîmpulung De vedere ) iar la UROCULTURA se confirma E. Coli cu titlul mai mare de 10.*2 !!!!
In așa caz adresați-vă la urolog !
Sucese și multă sănătate va dorim !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Infectii urinare repetate!!!
- 7infectie urinara cu E.coli
- 5E.coli in urina
- 3Senzatia de a urina este permanenta si usturimea la fel...
- 3tratament corect !?
- 3infectie escherechia coli
- 1Infectie cu Ecoli
- 2bacteria e.coli
- 3E.coli, candida
- 0Infectie cu E.Coli 75.000grm mm3 + candida, ridicat greutati
- 0Infectie cu E.Coli 75.000grm mm3 + candida, ridicat greutati
- 0cum as putea scapa de e.coli?
- 2enteroccocus si e coli
- 0e coli
- 1ziua nimic, noaptea mor de durere- e posibil?
- 0Utilizarea ovulelor macmiror si mastrelle impreuna?
- 1Infecție urinara cu e coli
- 1Tavanic pentru infectie urinara la barbat diabetic de 88 de ani
- 3Infectie urinara, urinare greoaie si deasa
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
Mai multe informații despre: infectia cu e.coli