Am o senzatie ciudata in piept

19-07-2013
Cristina001
Nu este medic/terapeut
Cristina001
Buna ziua, ma numesc Cristina, 20 de ani...As vrea sa ma ajutati cu un sfat va rog sau cu o lamurire..

Am o senzatie ciudata in piept.ca sa intelegeti este exact ca atunci cand mananci gutuie si iti ramane undeva mai jos de gat, nu simt ca e un 'corp' acolo doar ca simt aceeasi stare..

Va rog sa ma ajutati
8 comentarii
0
19-07-2013, ora 12:46
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
cristinaoo1, daca ai facut analize recente si nu ai vre-o problema inseamna ca te confrunti si tu cu o anxietate usoara, sau poate fi stomacul, sau poate fi calcemie scazuta, sau, , coloana are probleme sunt mai multe cauze
asa ca nu te speria
si, asi vrea sa te intreb, daca aceste dureri le simti demult sau acum
si cit de dese sunt ?
care este starea ta ?
pwp, sanatate
0
19-07-2013, ora 13:05
Cristina001
Nu este medic/terapeut
Cristina001
Le simt de cateva luni 5-6 luni, nu sunt in fiecare zi, dar de exemplu azi m-am trezit asa, cu starea asta si nu mi-a trecut nici acum, nici macar un minut...nu am facut analize, am zis ca nu e cazul...am si o stare innecacioasa asa, exact ca atunci cand mananci o gutuie...stomacul nu ma doare...nici coloana(bn acum nu stiu daca ar trebui sa doara sau sa simt cva in legatura cu ea), am facut acum un an doi analize la calciu, si era bun..multumesc pt raspuns...
0
19-07-2013, ora 14:00
Cristina001
Nu este medic/terapeut
Cristina001
si cand trag aer mai adanc simt acolo nodul ala, si am si o mica greata...ma simt scz de expresie dar nu stiu cu sa explic altfel dar asa ziceam cand eram mica si mancam gutuie 'am gura punga'...ceva de genul asta..nu stiu daca ma intelegeti, si daca ati inteles ce vreau sa spun...
0
19-07-2013, ora 17:04
Cristina001
Nu este medic/terapeut
Cristina001
am citit despre anxietate..din pacate ma regasesc aici:"ulburarea obsesiv-compulsivă (ocd) Oamenii care au această tulburare au gânduri (ex. O femeie are senzaţia că soţul ei o înşală fără a avea însă nici un indiciu) sau impulsuri (obsesii) intruzive, involuntare şi nedorite. In acelaşi timp se simt şi forţate să efectueze ritualuri mentale si comportamentale, ca de ex. spălatul excesiv al mâinilor, duşuri excesiv de frecvente (de mai multe ori pe zi), sau verificarea repetitivă a anumitor lucruri (de ex. daca a încuiat uşa, sau dacă a stins aragazul). De obicei sunt conştienţi de iraţionalitatea si natura excesive a comportamentelor sau a gândurilor lor." sper sa fie bine am doar 20 de ani...vreau sa fiu fericita asa cum era acum cativa ani...sper sa trec peste toate astea.
0
19-07-2013, ora 22:11
Daria45
Nu este medic/terapeut
Daria45
Vei trece Cristina, vei fi fericita!
Fiul meu, are 21 ani, se confrunta cu aceasta situatie, dar totul se va rezolva!
Toate cele bune!
0
19-07-2013, ora 22:19
Cristina001
Nu este medic/terapeut
Cristina001
Multumesc mult, la fel si fiului dumneavoastra va doresc...uneori ne lovim de lucruri prea mici, uitam esentialul si uite unde ajungem...
0
20-07-2013, ora 13:43
Daria45
Nu este medic/terapeut
Daria45
Totul va fi bine!
0
23-08-2013, ora 14:58
Ale6
Nu este medic/terapeut
Ale6
Mergi la gastroenteroligie si exclude posibilutatea unui reflux gastric
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  •