dureri retrosternale
Buna ziua!
Daca exisa cineva care m-ar putea ajuta. de circa 5-6 luni, am niste dureri ciudate care nu-mi dau pace... ma doare in capul piepului, intre sani, sau sub sani, in "epigastru" (nu stiu daca folosesc corect termenul..) De asemenea, aceste dureri, care se pot descrie ca o apasare, o jena, sunt insotite de niste junghiuri in partea stanga, in zona sanului, in... diverse puncte, dar toate in zona sanului stang... mentionez ca un astfel de junghi a fost asa de puternic, incat m-a trezit noaptea din somn...am facut control cardiologic, EKG si radiografie pulmonara, si ecografie la inima... din parerile doctorilor cardiologi, nu pare a fi o problema cu inima.
Daca exisa cineva care m-ar putea ajuta. de circa 5-6 luni, am niste dureri ciudate care nu-mi dau pace... ma doare in capul piepului, intre sani, sau sub sani, in "epigastru" (nu stiu daca folosesc corect termenul..) De asemenea, aceste dureri, care se pot descrie ca o apasare, o jena, sunt insotite de niste junghiuri in partea stanga, in zona sanului, in... diverse puncte, dar toate in zona sanului stang... mentionez ca un astfel de junghi a fost asa de puternic, incat m-a trezit noaptea din somn...am facut control cardiologic, EKG si radiografie pulmonara, si ecografie la inima... din parerile doctorilor cardiologi, nu pare a fi o problema cu inima.
2 comentarii
Un examen EKG normal nu exclude cauza cardiaca a unei dureri retrosternale. Trebuie facut Test de provocare cu dipiridamol sau test de efort, monitorizare EKG Holter 24 h, Scintigrama miocardica.
Va multumesc pentru raspunsul prompt. Controlul cardiologic l-am facut la spitalul Sf. Ioan, control care a inclus EKG si ecografie la inima. Domnul doctor a spus ca nu e nevoie de test de efort, cauza durerilor mele trebuind cautata in alta parte. Credeti ca este nevoie totusi sa merg si in alta parte, sa aprofundez investigatiile cu testele mentionate de Dvs? Va multumesc pentru raspuns inca o data!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: