dureri in timpul ciclului menstrual - sfaturi

cu 1-2 zile inainte de a incepe ciclul menstrual, in timpul ciclului si uneori si la sfirsitul zileleor de ciclu am dureri enorme in zona rinichilor si in zona ovarelor (regiunea pelviana ), stie cineva cum sa scapi de asha dureri ?
6 comentarii

Ce investigatii ti-ai facut pana acum?
Trebuie sa-ti faci PAP, analiza secretiei si ecografie transvaginala daca n-ai facut. Sa elimini o eventuala endometrioza, dar si alte patologii.
Sanatate!
Trebuie sa-ti faci PAP, analiza secretiei si ecografie transvaginala daca n-ai facut. Sa elimini o eventuala endometrioza, dar si alte patologii.
Sanatate!

Ar fi foarte recomandabil să faceţi un consult homeopatic pentru această problemă. Acupunctura poate oferi, de asemenea, beneficii importante.

O urocultura cu antibiograma ar fi utila si o analiza de secretie vaginala cu antibiograma.
Pentru analiza de secretie vaginala - nu te speli in vagin, nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare si sa treaca 10 zile cel putin de la ultimul antibiotic, in caz ca ai luat, ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
Pentru analiza de secretie vaginala - nu te speli in vagin, nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare si sa treaca 10 zile cel putin de la ultimul antibiotic, in caz ca ai luat, ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.

am fost la ginecolog.. dar sa fac vreo procedura anume. nu, dar voi urma numaidecit sfadul dumneavostra ms mult

Vezi ca nu m-am referit la analiza - Papanicolau. Asta este altceva.
De multe ori se face papanicolau dar nu si - analiza de secretie vaginala cu antibiograma.
Daca nu se face si antibiograma la secretia recoltata, o sa iti dea numai o insiruire de bacterii gram pozitive si gram negative, despre care nu o sa stii daca sunt sau nu patogene si nici cu ce sa te tratezi.
Astfel, exista riscul sa se presupuna ca ar fi bacteriile bune.
In antibiograma o sa iti scrie ce bacterie patogena s-a gasit si la ce antibiotic este sensibila, ca sa te tratezi corect.
Altfel risti sa te tratezi cu ceva la care bacteria este rezistenta si nu iti trece...si o tot tii asa...
Si pentru urocultura la fel sa ceri sa se faca antibiograma.
De multe ori se face papanicolau dar nu si - analiza de secretie vaginala cu antibiograma.
Daca nu se face si antibiograma la secretia recoltata, o sa iti dea numai o insiruire de bacterii gram pozitive si gram negative, despre care nu o sa stii daca sunt sau nu patogene si nici cu ce sa te tratezi.
Astfel, exista riscul sa se presupuna ca ar fi bacteriile bune.
In antibiograma o sa iti scrie ce bacterie patogena s-a gasit si la ce antibiotic este sensibila, ca sa te tratezi corect.
Altfel risti sa te tratezi cu ceva la care bacteria este rezistenta si nu iti trece...si o tot tii asa...
Si pentru urocultura la fel sa ceri sa se faca antibiograma.

clar... inseamna ca fac analiza de secretie vaginala cu antibiograma si deja dupa datele analizei medicu imi va recomanda un tratament necesar... asta o sa fac, ms :)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5la cate zile inainte si dupa menstruatie nu raman gravida?
- 2dureri menstruale
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 6duphaston pt amenoree secundara
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 7am ramas cu burta mare?
- 4mi-a venit menstuatia dupa doar 19 zile
- 21de ce intarzie ciclul?
- 39sunt oare insarcinata?
- 5vreau sa imi aman, sau sa imi grabesc ciclul
- 8Minipilule - ingroasa doar mucusul cervical si nu inhiba si ovulatia
- 6menstruatie care nu vine si am aceleasi simptome ca atunci cand imi venea
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 7nodul sub brat dureroase atunci cand imi vine menstruatia
- 10Sunt insarcinata sau nu? Solicit un raspuns cat mai rapid
- 6chimioterapie cancer mamar... chimio poate opri menstruatia?
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 6Nu imi trece ciclul de 3 luni
- 1Dureri menstruale puternice
Mai multe informații despre: Durerea menstruala ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: