Dureri de sani dupa Yasmin

18-01-2014
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
Buna ziua. Am luat o luna Yasmin, In timp ce le luam mi se marisera sanii si erau un pic durerosi. Pe 7 luna asta am terminat folia, pe 8 mi'a venit sangerarea, am sangerat 5 zile.. Acum am 11 zile de cand am terminat folia, si ma dor sanii f rau. Inca sunt un pic umflati, ma inteapa, ii simt tensionati, si sub mamelon ii simt un pic intariti... E normal? Si cand va trece? Multumesc.
3 comentarii
0
18-01-2014, ora 21:41
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Aţi ales un contraceptiv care pe moment v-a creat probleme. Aţi citit prospectul? La astfel de simptome, cea mai buna recomandare este să nu-l mai utilizaţi până va reechilibraţi hormonal. Cam peste 10-11 zile in mod normal ar trebui să vă revină ciclul, adică să se producă o nouă sângerare. Asta ar insemnă că reintraţi în normal. Dacă problemele de sâni nu dispar atunci, după încheierea ciclului ar trebui luate măsuri de îndreptare a eventualei afecţiuni care a apărut. Până atunci nu cred că trebuie să vă îngrijoraţi foarte tare. Dacă în intervalul acesta de 10 zile se diminuează simptomele, este ok. Dacă nu se diminuează, ar fi posibil un tratament naturist, pe bază de plante -strict pe perioada menstruaţiei- cu caracter preventiv. Aveţi timp suficient până atunci să consultaţi un ginecolog.Dacă vă orientaţi către un tratament naturist, ţineţi-mă la curent pentru a vă ajuta la paşii următori deoarece şi complicaţiile sânilor se pot rezolva naturist.
0
12-02-2018, ora 14:57
Renessmebells
Nu este medic/terapeut
Renessmebells
Buna ziua.as dori sa stiu si eu daca ar trebui sa ma alarmez sau nu.am dureri la sânul drept care vin din dreapta sanului.mentruatia o am regulată..peste 14 zile trebuie iar sa imi vina..Ce ar putea fi??
0
09-03-2018, ora 00:34
Irenne94
Nu este medic/terapeut
Irenne94
Buna seara am asa o intrebare sunt prima oara cind folosesc yasmin.daca astazi am inceput sa administrez la ora 16:30 si seara 23:00 am avut contact sexual neprotejat este vriun risc sa ramin insarcinata.?menstruatia am avuto pe data de 26.02.2018 si sa terminat pe 2.03.2018?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: