Dureri de sani dupa Yasmin
Buna ziua. Am luat o luna Yasmin, In timp ce le luam mi se marisera sanii si erau un pic durerosi. Pe 7 luna asta am terminat folia, pe 8 mi'a venit sangerarea, am sangerat 5 zile.. Acum am 11 zile de cand am terminat folia, si ma dor sanii f rau. Inca sunt un pic umflati, ma inteapa, ii simt tensionati, si sub mamelon ii simt un pic intariti... E normal? Si cand va trece? Multumesc.
3 comentarii
Aţi ales un contraceptiv care pe moment v-a creat probleme. Aţi citit prospectul? La astfel de simptome, cea mai buna recomandare este să nu-l mai utilizaţi până va reechilibraţi hormonal. Cam peste 10-11 zile in mod normal ar trebui să vă revină ciclul, adică să se producă o nouă sângerare. Asta ar insemnă că reintraţi în normal. Dacă problemele de sâni nu dispar atunci, după încheierea ciclului ar trebui luate măsuri de îndreptare a eventualei afecţiuni care a apărut. Până atunci nu cred că trebuie să vă îngrijoraţi foarte tare. Dacă în intervalul acesta de 10 zile se diminuează simptomele, este ok. Dacă nu se diminuează, ar fi posibil un tratament naturist, pe bază de plante -strict pe perioada menstruaţiei- cu caracter preventiv. Aveţi timp suficient până atunci să consultaţi un ginecolog.Dacă vă orientaţi către un tratament naturist, ţineţi-mă la curent pentru a vă ajuta la paşii următori deoarece şi complicaţiile sânilor se pot rezolva naturist.
Buna ziua.as dori sa stiu si eu daca ar trebui sa ma alarmez sau nu.am dureri la sânul drept care vin din dreapta sanului.mentruatia o am regulată..peste 14 zile trebuie iar sa imi vina..Ce ar putea fi??
Buna seara am asa o intrebare sunt prima oara cind folosesc yasmin.daca astazi am inceput sa administrez la ora 16:30 si seara 23:00 am avut contact sexual neprotejat este vriun risc sa ramin insarcinata.?menstruatia am avuto pe data de 26.02.2018 si sa terminat pe 2.03.2018?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durerea sanilor... inaintea menstruatiei
- 10va rog un sfat! sufar de fibroadenom la ambii sani
- 4am o problema la sanul drept
- 4dureri ingrozitoare de sani
- 1Durere sub sanul stang
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 2mamelon marit si dureros
- 0durei de sani si dureri pelviene
- 5ma doare doar sanul drept intr-o parte si sub brat, dar la palpare...
- 8histerectomie (cu pastrarea ovarelor) acum ma dor sanii
- 3m-am lovit la sanul stang si ma doare, iar cand il ating simt ceva tare
- 5Anticonceptionale si dureri de san va rog un raspuns
- 4durere de sani de trei saptamani
- 1dureri de san si scurgeri branzoase urat mirositoare
- 0durere san spre axila
- 3durere persistenta la mamelonul drept
- 0Durere de sin
- 0Durere de sânul stâng după avortul medicamentos
- 8Sarcina?
- 2Durere de sân
Mai multe informații despre: Durere de sani