Dureri maini
Buna ziua de aproximativ 5 luni am dureri de maini foarte mari am facut mai multe controale fara nici in rezultat.
Electromiografia are rezultat normal, examenul RMN rezultat normal analizele de sange sunt normale iar durerile inca sunt si odata cu schimbarea vremii sunt tot mai mari. Am urmat si tratament cu antiinflamatoare si am dormit noaptea cu atele speciale si nu am nici o imbunatatire.
Electromiografia are rezultat normal, examenul RMN rezultat normal analizele de sange sunt normale iar durerile inca sunt si odata cu schimbarea vremii sunt tot mai mari. Am urmat si tratament cu antiinflamatoare si am dormit noaptea cu atele speciale si nu am nici o imbunatatire.
1 comentarii
Buna seara!
Ce inseamna pentru D-voastra """"maini""""??
Este frecventa confuzia intre mana si membrul toracic, compus din umar, brat, cot, antebrat, pumn si mana.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles esentialul: greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, eforturi practicate zilnic, antecedente traumatice, neurochirurgicale, vasculare, metabolice, reumatologic-inflamatorii etc.
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Ce inseamna pentru D-voastra """"maini""""??
Este frecventa confuzia intre mana si membrul toracic, compus din umar, brat, cot, antebrat, pumn si mana.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles esentialul: greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, eforturi practicate zilnic, antecedente traumatice, neurochirurgicale, vasculare, metabolice, reumatologic-inflamatorii etc.
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Aslo poate creste si in urma unei sinuzite cronice?
- 5cateva seri ma trezesc cu mana dreapta amortita si cu dureri usoare
- 3Dureri mana dupa operatie colica biliara.
- 5dureri la mana stanga groaznice
- 1amorteala, durere surda, mana dreapta
- 5am dureri foarte intense, chiar insuportabile la mana dreapta din umar si pana la in palma
- 1Durere mana
- 6dureri ingrozitoare de maini, noaptea imi amortesc
- 4de la un timp o doare mana, mai ales noaptea
- 1imposibilitate de miscare a mainii
- 6am dureri la mana dreapta si pot sa fac nimic
- 0Dureri de membre
- 1Durere nerv median
- 2Durere la efort localizata în mana dreapta
- 0Urgent rog pareri de la medicii in domeniu sau de la persoanele care au aceeasi problema
- 4Ajutati-ma: durere intre cot si umar, dar numai atunci cand ridic bratul lateral
- 2Durere brat
- 2Durere os pisiform, amortire palma
- 0Mana stânga
Mai multe informații despre: durerea la mana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: