Dureri maini

Buna ziua de aproximativ 5 luni am dureri de maini foarte mari am facut mai multe controale fara nici in rezultat.
Electromiografia are rezultat normal, examenul RMN rezultat normal analizele de sange sunt normale iar durerile inca sunt si odata cu schimbarea vremii sunt tot mai mari. Am urmat si tratament cu antiinflamatoare si am dormit noaptea cu atele speciale si nu am nici o imbunatatire.
Electromiografia are rezultat normal, examenul RMN rezultat normal analizele de sange sunt normale iar durerile inca sunt si odata cu schimbarea vremii sunt tot mai mari. Am urmat si tratament cu antiinflamatoare si am dormit noaptea cu atele speciale si nu am nici o imbunatatire.
1 comentarii

Buna seara!
Ce inseamna pentru D-voastra """"maini""""??
Este frecventa confuzia intre mana si membrul toracic, compus din umar, brat, cot, antebrat, pumn si mana.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles esentialul: greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, eforturi practicate zilnic, antecedente traumatice, neurochirurgicale, vasculare, metabolice, reumatologic-inflamatorii etc.
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Ce inseamna pentru D-voastra """"maini""""??
Este frecventa confuzia intre mana si membrul toracic, compus din umar, brat, cot, antebrat, pumn si mana.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles esentialul: greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, eforturi practicate zilnic, antecedente traumatice, neurochirurgicale, vasculare, metabolice, reumatologic-inflamatorii etc.
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ma doare inima?
- 3dureri insuportabile de umar partea stanga si toata mana
- 5cateva seri ma trezesc cu mana dreapta amortita si cu dureri usoare
- 5durere de mana in urma scrisului mult la calculator
- 5dureri la mana stanga groaznice
- 4durere mana dreapta
- 5am dureri foarte intense, chiar insuportabile la mana dreapta din umar si pana la in palma
- 4Dureri ale mainii stangi
- 7Dureri insuportabile mana dreapta cu amorteala degete
- 4durere mâna stângă
- 4de la un timp o doare mana, mai ales noaptea
- 2Dureri la incheietura mainii
- 4Durere brat stang persistenta
- 3Dureri brat drept
- 4Ajutati-ma: durere intre cot si umar, dar numai atunci cand ridic bratul lateral
- 1Durere de braț
- 2Durere brat
- 0Mana stânga
Mai multe informații despre: durerea la mana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: