Dureri la baza gatului partea laterala dreapta asociate cu senzatie de sufocare
Buna seara,
De aproximativ trei ani de zile experimentez dureri la baza gatului (partea laterala dreapta, spre umar) asociate cu o senzatie de insuficienta a aerului. Initial aveam aceste dureri o data la 2-3 luni, iar apoi au devenit din ce in ce mai frecvente. Anul trecut observasem ca acelasi tip de durere il simt si atunci cand schimb brusc temperatura (de ex. atunci cand ies afara si este rece). Iar acum durerea apare fara sa existe diferente termice si e mult mai frecventa. De obicei durerea se manifesta ca o intepatura prelungita si este asociata cu senzatia ca nu am aer suficient (dar nu ma doare pieptul). Durerea dureaza aproximativ cateva minute, insa uneori persista mai mult timp. Mentionez ca am 31 de ani, 75 kg si nu sunt practicanta de sporturi (insa imi place sa merg pe jos), iar meseria mea este de artist (cantareata).
Am cautat postari identice, dar nu am gasit simptome asemanatoare. Ma puteti ajuta cu informatii? Multumiri anticipate!
De aproximativ trei ani de zile experimentez dureri la baza gatului (partea laterala dreapta, spre umar) asociate cu o senzatie de insuficienta a aerului. Initial aveam aceste dureri o data la 2-3 luni, iar apoi au devenit din ce in ce mai frecvente. Anul trecut observasem ca acelasi tip de durere il simt si atunci cand schimb brusc temperatura (de ex. atunci cand ies afara si este rece). Iar acum durerea apare fara sa existe diferente termice si e mult mai frecventa. De obicei durerea se manifesta ca o intepatura prelungita si este asociata cu senzatia ca nu am aer suficient (dar nu ma doare pieptul). Durerea dureaza aproximativ cateva minute, insa uneori persista mai mult timp. Mentionez ca am 31 de ani, 75 kg si nu sunt practicanta de sporturi (insa imi place sa merg pe jos), iar meseria mea este de artist (cantareata).
Am cautat postari identice, dar nu am gasit simptome asemanatoare. Ma puteti ajuta cu informatii? Multumiri anticipate!
1 comentarii
este obligatoriu consult ORL..si pneumo-ftizio
ca sa stim despre ce problema si la ce nivel.. vorbim
ca sa stim despre ce problema si la ce nivel.. vorbim
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ma doare NUMAI in partea dreapta a gatului cand inghit
- 3durere sub forma de caldura usturatoare in zona baza gatului
- 2probleme cu gatul
- 5nod aer in gat si aproape ca nu pot respira
- 10iritatie in gat
- 2helicobacter pylori si stari de sufocare
- 8probleme cu amigdalele si zona din jurul acestora
- 9va rog sa mi dati un sfat: ciuperca in gat
- 18durere sub maxilar in git
- 12Analize tiroida
- 10recidiva tbc, astm sau... ?
- 1tensiune la gat mi se misca limba in gura simt ca obosesc la gat
- 5Mi-a aparut o umflatura in zona gatului urmata de mici dureri
- 1Senzatie ciudata in gat
- 8Durere in gat des de cam 2 ani
- 35Flegmon periamigdalian drept
- 8intepaturi in gat
- 2infectie gat
- 6Fetita mea 'elimina' un sunet de "îcî' din git.
- 2Buna ziua ma numesc gabriel am 28 de ani si am o problema cu gatul..
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: