Durere in zona inimi sau altceva?!!
Buna ziua! am urmarit de foarte mult timp acest forum si insfarsit am hotarat sa scriu si eu.Mai inainte vreau sa va spun ca am 46 ani si de 2 ani ma confrunt cu urmatoarele probleme de sanatate.Am durere in zona inimi.Imi controlez aproape zilnic pulsul si tensiunea care mai mereu este 11 cu 7-8 iar puls 100 cateodata si 87-90.Am facut diferite analize la inima EKG, ecografie Doppler, test efort la diferiti medici si au constatat ca am o mica calcifiere pe aorta care este nesemnificativa...Problema este ca eu in fiecare zi am dureri in zona inimi si mai nou ma doare si stomacul si in partea stanga sub coaste, iar de o saptamana am o strangere de gat asemanator unui nod si ameteala.Am facut analize ptr. glanda si au iesit bine.nu stiu ce sa mai fac...Va rog un sfat.
1 comentarii
Daca la glanda si la inima v-au iesit analize bune, faceti pe net un test de anxietate si mergeti la un psiholog clinician sa va evalueze. Durerile in dreptul inimii si nodul in gat pot fi de la anxietate.
Atentie: inima se afla pe centru cu varful indreptat spre stanga. Daca durerile sunt in stanga pot fi dureri musculare cauzate de anxietate.
Pentru stomac mergeti sa va evalueze un medic gastrolog.
Atentie: inima se afla pe centru cu varful indreptat spre stanga. Daca durerile sunt in stanga pot fi dureri musculare cauzate de anxietate.
Pentru stomac mergeti sa va evalueze un medic gastrolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1as dori un sfat: de cate va ori am avut dureri de inima
- 5durere in zona inimii
- 4De vreun an de zile, am niste simptome extrem de suparatoare, parca m-ar durea inima
- 6Tensiune oscilanta
- 4Ameteli si dureri in zona inimii
- 2Durere in zona inimii, de doua saptamani!
- 3am 20 ani si am probleme cu inima :(
- 3am probleme cu inima fara sa fii facut efort
- 4Problema cardio-vasculara sau mentala?
- 4Disconfort in zona inimii dar nu in legatura cu ea
- 9nu stiu ce sa mai fac
- 3Dureri in zona Inimi
- 8Durere in mana stanga si intepaturi in zona inimii
- 8am nevoie de un sfat: durere de inima si insuficienta respiratorie
- 1Probleme cu inima (de o luna de zile)
- 4dureri la inima
- 0Durere in zona inimii
- 0Dureri în partea stângă a inimii și respirație greoaie
- 2Durere de inimă?
Mai multe informații despre: durerea de inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: