amanare menstruatie
vreau si eu o metoda sa aman menstruatia cu cateva zile. anticonceptionalele functioneaza eficient au exista si alta metoda. am auzit ca vitamina k amana dar nu stiu exact.un sfat va rog.
12 comentarii
Vezi-ti de treaba cu vitamina K, cine ti-a zis e dus cu pluta.
Aia se da la hemoragii mari de tot, ca sa mai opreasca sangerarea, nu sa opreasca ciclu!
Dar de ce vrei sa opresti ciclul?
Aia se da la hemoragii mari de tot, ca sa mai opreasca sangerarea, nu sa opreasca ciclu!
Dar de ce vrei sa opresti ciclul?
Ptr. fany26, Ia-ti gandul de la tampenii !!!!
NU VREAU SA IL OPRESC
CI DOAR SA IL AMAN CATEVA ZILE. ATAT.
CI DOAR SA IL AMAN CATEVA ZILE. ATAT.
Bine, bine am inteles dar nu e bine!!!!! Treaba ta!
stiu k nu e bine dar e prima data cand fac asa ceva.acum ce o fi o fi...
mersi frumos pentru raspuns
mersi frumos pentru raspuns
ali39 nush unde sa-ti las msj, t rog sp si mie dak sti: am luat postinor luni si samb s-a produs actul sexual (samb p l 3 dimineata cam asa) intrtebarea mea este am luat prea tarziu pilula?trebuia neaparat sa-mi fie rau in urmatoarele zile?trebuia sa-mi vina?mie normal ar trebui sa-mi vina p 22 sept, dar dak nu mi-a venit dupa ce am luat postinor are cv? nu am mai luat pana akum postinor e pt prima data, nu iau nici anticonceptionale. t rog rasp nici nu stiu nimik despre pilula de a doua zi, m-am uitat p net sa vad ce sp despre ea dar nu am gasit rasp l toate intrebarile mele.pls rasp
Scuze, acu am intrat pe forum.
Nu e nici o problema, ca l-ai luat in timp. Trebuie luat pana in maxima 72 de ore de la contact.
Spui k sambata dimineata s-a produs incidentul si luni ai luat postinor. C-am pana in 48 de ore nu-i asa?
Ca nu spui la ce ora dar nu conteaza! Si nu trebuie sa-ti fie rau poate ceva greata, poate mai intarzie un pic, si stai linistita!
Poate pana acum ti-a venit, nu-i asa ?
Te pup Aliss
Nu e nici o problema, ca l-ai luat in timp. Trebuie luat pana in maxima 72 de ore de la contact.
Spui k sambata dimineata s-a produs incidentul si luni ai luat postinor. C-am pana in 48 de ore nu-i asa?
Ca nu spui la ce ora dar nu conteaza! Si nu trebuie sa-ti fie rau poate ceva greata, poate mai intarzie un pic, si stai linistita!
Poate pana acum ti-a venit, nu-i asa ?
Te pup Aliss
stai linistita e bn k mi-ai rasp si akum, iti multumesc k nu m-ai ocolit. da pilula am luat-o pana in 48 ore am luat-o luni p l 11 dimineatza...rau nu mi-a fost nici zilele astea doar k ieri mi-a venit:) dar nush dak e ciclu normal sau fals...mie imi curge normal si are culoarea l fel (doar prima data knd mi-a venit adik duminik seara culoarea era maro) intre timp a devenit rosie culoarea, akum nush ce sa cred (oricum trebuia sa-mi vina p 22) u ce crezi? e ciclu normal???mie mi-e rau d obicei knd imi vine si mi-a fost putin knd mi-a venit. ms mumos t poop si yo si dak esti draguta si imi rasp si akum.
m-am referit k mi-a venit ieri adik ciclu cred yo normal, numai era maro. si inka o intrebare :fiind l menstruatie poti sa ramai??/ms
Eu zic ca e ciclu normal. Asa e la inceput, putin maro, dupa aia ai vazut e rosu, e normal. Poate ca nici nu trebuia sa iei postinorul dar cred ca te-ai speriat! Vezi luna viitoare ca s-ar putea sa-ti vina ceva mai mult, sa nu te sperii ca e de la postinor.
La menstruatie nu ai cum sa ramai, dar am mai citit aici pe forum zicea o tipa ca a ramas dar nu stiu cum. Mi se pare aiurea!
E de preferat totusi sa nu ai contact chiar la ciclu, lasa c-am pe ultima zi ca e, nush cum sa-ti spun, nu e curat, e naspa( cum ziceti voi tinereii).
Si inca ceva, chiar dak nu va place e de preferat ca in timpul cand nu aveti voie neprotejat sa luati totusi prezervative.Asa nu mai stai cum frica in san si nu mai esti nevoita sa iei pilula de urgenta.Nu e prea buna si tu esti foarte tanara. Nu v-o place cu prezervativ dar stii cum e: paza buna trece primejdia rea! Ai grija de tine!
Te pup Aliss
La menstruatie nu ai cum sa ramai, dar am mai citit aici pe forum zicea o tipa ca a ramas dar nu stiu cum. Mi se pare aiurea!
E de preferat totusi sa nu ai contact chiar la ciclu, lasa c-am pe ultima zi ca e, nush cum sa-ti spun, nu e curat, e naspa( cum ziceti voi tinereii).
Si inca ceva, chiar dak nu va place e de preferat ca in timpul cand nu aveti voie neprotejat sa luati totusi prezervative.Asa nu mai stai cum frica in san si nu mai esti nevoita sa iei pilula de urgenta.Nu e prea buna si tu esti foarte tanara. Nu v-o place cu prezervativ dar stii cum e: paza buna trece primejdia rea! Ai grija de tine!
Te pup Aliss
multumesc mult aliss, stiu k nu fac bn k nu ma protejez am mai trec odata prin asta mi-e era frik k am ramas...oricum c pilula e pt prima data dar si pt ultima oara, pana sa se intam asta nu ma interesat pilula dar p urma am tot citit despre ea si e fff periculoasa, mi se deregleaza tot...pana akum curge normal si yo cred k e ciclu normal (cred da nu sunt sg daia te-am si intrebat) iar c menstruatia te-am intrebat pt k odata sa intam si l menstruatia...si mi-e frik sa nu fi ramas d atunci deja de cand am facut-o l menstruatia au trecut 3 4 sapt (oricum n-a ejacuat in interior) dak mai vreau vreodata s t intreb cv pot???nush unde sa t intreb dar voi vedea yo...ms poop
VREAU SA-MI AMAN MENSTRUATIA ! DATI-MI SI MIE UN RASPUNS, AM INCERCAT VITAMINA K ANUL TRECUT DAR NU A AVUT EFECT...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ciclu peste anticonceptionale, test de sarcina negativ
- 106Anticonceptionalele si menstruatia
- 4durata ciclului menstrual
- 22am luat pilula de a doua zi fara motiv...
- 4ciclu la doar 25 de zile in cazul in care iau lo femenal?
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 15legat de menstruatie
- 6nu mi-a mai venit menstruatia de 3 ani
- 8de ce nu-mi vine ciclul menstrual?
- 5prima pastila in a 7 zi de ciclu?
- 4mi-a venit menstuatia dupa doar 19 zile
- 7menstruatia o saptamana si 5 zile
- 6menstruatie sau spotting?
- 6Tratament pentru candidoza - il pot face si in timpul menstruatiei?
- 4menstruatia dupa anticonceptionale cerazette
- 6as vrea sa raman insarcinata!
- 6mentruatii cam ciudate...un rasp va rog:(
- 7sunt insarcinata?
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
Mai multe informații despre: Vitamina K ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: