Dureri in piept la miscarea capului
![Amalia M](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
De mai bine de jumatate de an am dureri in piept mai ales dimineata cand ma trezesc daca las capul in jos. Iar atunci cand ma intind imi pocneste ceva in zona pieptului. Am fost la medic si m-a trimis sa fac o radiografie.Mi s-a spus ca am coloana stramba in zona gatului si mi-a dat 3 zile de fizioterapie si un tratamentu cu vitamina B6. Durerile nu au disparut si cateodata sunt chiar deranjante. Mentionez ca sunt si fumatoare si nu stiu daca ar avea legatura asta cu durerile din piept. Va multumesc
De mai bine de jumatate de an am dureri in piept mai ales dimineata cand ma trezesc daca las capul in jos. Iar atunci cand ma intind imi pocneste ceva in zona pieptului. Am fost la medic si m-a trimis sa fac o radiografie.Mi s-a spus ca am coloana stramba in zona gatului si mi-a dat 3 zile de fizioterapie si un tratamentu cu vitamina B6. Durerile nu au disparut si cateodata sunt chiar deranjante. Mentionez ca sunt si fumatoare si nu stiu daca ar avea legatura asta cu durerile din piept. Va multumesc
1 comentarii
![Dr. Marius Uscatu](/arata_img.php?img=cont_15299.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua!
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom compresiv vertebral cervical (de tip hernie de disc).
Prin urmare, logic, trebuie sa va adresati unui neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom compresiv vertebral cervical (de tip hernie de disc).
Prin urmare, logic, trebuie sa va adresati unui neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere puternica in piept cand tusesc
- 7Ajutor va rog posibil cardiac 24 ani
- 1am dureri groznice in piept, nod in gat ca o gheara care ma strange
- 2picioare amortite, durere in piept
- 3un cumul de stari care fac din mine o leguma
- 4Senzatie de apasare in piept si bratul stang amortit usor
- 9Dureri in piept in spatele sternului
- 1dureri, crampe stomac... nu stiu ce poate fi, va rog un raspuns!!!
- 4dureri in piept
- 2Durere de inima si piept
- 12Durere cap, ameteala! iara anxietate ?
- 5Durere in piept, 20 de ani. URGENT!
- 2Dureri Spate + Partea inferioara a pieptului
- 2Durere in piept in partea dreapta
- 8Durere in piept ( verdict nevralgie intercostala)
- 3Disconfort in zona pieptului, dureri cand misc capul si stari de confuzie (16 ani)
- 0Dureri in zona inimi
- 2Junghiuri în piept, palpitatii, probleme respiratie
- 1Durere in piept
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: