Dureri in piept dupa miocardita virala
Buna ziua,
In august 2014 am facut o miocardita virala, iar acum, in mai 2015, am facut o alta miocardita. Pro bnp-ul crescuse undeva la 2600, am avut putin lichid la pericard, in rest ecografia a fost in regula. Am fost spitalizat timp de o saptamana, iar la externare revenise totul la normal, mai putin transaminazele (86). In rest, ecografia iesise bine, ekg-ul, pulsul. La mai putin de o saptamana de la spitalizare am inceput sa am dureri foarte vagi in piept si in spate si un oarecare disconfort, cred ca palpitatii. Mentionez ca am 20 de ani si nu am alte probleme de sanatate. Ar trebui sa ma duc din nou la urgente? Urmatorul control il am programat pentru 4 iunie.
In august 2014 am facut o miocardita virala, iar acum, in mai 2015, am facut o alta miocardita. Pro bnp-ul crescuse undeva la 2600, am avut putin lichid la pericard, in rest ecografia a fost in regula. Am fost spitalizat timp de o saptamana, iar la externare revenise totul la normal, mai putin transaminazele (86). In rest, ecografia iesise bine, ekg-ul, pulsul. La mai putin de o saptamana de la spitalizare am inceput sa am dureri foarte vagi in piept si in spate si un oarecare disconfort, cred ca palpitatii. Mentionez ca am 20 de ani si nu am alte probleme de sanatate. Ar trebui sa ma duc din nou la urgente? Urmatorul control il am programat pentru 4 iunie.
2 comentarii
Va sfatuiesc sa va adresati cat mai repede serviciului de urgente
Buna ziua,
Am fost din nou la medic, EKG-ul a iesit bine, la fel si analizele de sange si razele X la plamani. Mi-au spus ca nu ar trebui sa am dureri, pentru ca totul e in regula, mai putin transaminazele marite de la paracetamol. Totusi, inca ma doare in piept. De la ce ar putea fi, daca inima si plamanii sunt in regula? Poate fi o problema la inima nedepistata de EKG si de analizele de sange? Si ecografia efectuata acum o saptamana era buna.
Am fost din nou la medic, EKG-ul a iesit bine, la fel si analizele de sange si razele X la plamani. Mi-au spus ca nu ar trebui sa am dureri, pentru ca totul e in regula, mai putin transaminazele marite de la paracetamol. Totusi, inca ma doare in piept. De la ce ar putea fi, daca inima si plamanii sunt in regula? Poate fi o problema la inima nedepistata de EKG si de analizele de sange? Si ecografia efectuata acum o saptamana era buna.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1durere in piept
- 8Durere spate stanga sus
- 3durere in piept la 21 de ani
- 11balonari dese, eructatii, dureri in piept in partea stanga
- 1durere in piept
- 9dureri in piept
- 5Am palpitatii dupa ce mananc
- 1Fumat, durere piept
- 0dureri in capul pieptului, sub coaste
- 4dureri in piept
- 1Raceala foarte puternica - augumentin este bun si cate zile sa iau?
- 5Durere piept
- 0Durere in piept, stern
- 3Dureri in piept
- 1Durete în piept (greutate, apãsare), palpitatii
- 3Durere in piept
- 1Adrian 19 ani - de o luna jumatate ma confrunt cu o durere ascutita si puternica in piept
- 2Durere în piept inexplicabila
Mai multe informații despre: Miocardita virala Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: