Durere de burta in partea dreapta.

Va rog sa ma ajutati! Am unele zile in care devin pur si simplu nebuna. Am dureri de burta..de catva timp, durerea s-a localizat in partea dreapta.. cam la 4 degete de buric si paralel cu acesta.Am dureri ingrozitoare, nu dorm noaptea din cauza lor. Simt mereu ceva inauntrul meu.. Va rog sa ma ajutati ! m-am gandit ca poate fi apendicita, dar nu imi amoarte piciorul, nu am stari de voma, febra.. Ce se intampla cu mine?ce am?
3 comentarii

De ce incerci tu sa iti dai singura diagnostice si nu mergi la urgenta?
Un consult si o ecografie o sa-ti faca.
Poate fi apendicele, ovarul, colonul etc, dar sa stai asa cu dureri este inconstienta. Problemele cu apendicele nu dau neaparat simptomele pe care le stii. Nu risca sanatatea ta si mergi la medic.
Sanatate!
Un consult si o ecografie o sa-ti faca.
Poate fi apendicele, ovarul, colonul etc, dar sa stai asa cu dureri este inconstienta. Problemele cu apendicele nu dau neaparat simptomele pe care le stii. Nu risca sanatatea ta si mergi la medic.
Sanatate!

Buna ziua,
Sotul meu in varsta de 52 ani, de cateva saptamani acuza o hipersensibilitate (durere ) la simpla atingere a pielii in hipohondrul superior drept.Paradoxal (sau nu) nu si la apasare.
Mentionez ca are diabet de tip II, steatoza hepatica, HTA. Starea generala este buna, are pofta de mancare, nu face febra. Il obsedeaza insa aceasta durere ciudata.
Am apelat la sfatul dumneavoastra on-line deoarece se lasa greu convins sa faca investigatii iar eu ma tem ca in spatele acestor simptome sa nu se ascunda ceva grav.
Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
Sotul meu in varsta de 52 ani, de cateva saptamani acuza o hipersensibilitate (durere ) la simpla atingere a pielii in hipohondrul superior drept.Paradoxal (sau nu) nu si la apasare.
Mentionez ca are diabet de tip II, steatoza hepatica, HTA. Starea generala este buna, are pofta de mancare, nu face febra. Il obsedeaza insa aceasta durere ciudata.
Am apelat la sfatul dumneavoastra on-line deoarece se lasa greu convins sa faca investigatii iar eu ma tem ca in spatele acestor simptome sa nu se ascunda ceva grav.
Va multumesc anticipat pentru sfaturi.

Sensibilitatea in zona hipocondrului pot avea mai multe surse, de la inima, pana la gastrita sau probleme pancreatice.
De la distanta, tot ce pot sa va spun ca, un prim pas ar fi sa-si faca o ecografie (macar de abdomen superior, daca nu doreste si eco pelvis). Nu doare, nu iradiaza, nu are motive sa nu faca aceasta investigatie de 10 minute.
Sa urmareasca daca are legatura cu mesele.
Parerea mea este sa faca aceasta investigatie, sa ceara sfatul unui gastroenterolog pentru a nu avea surprize neplacute care, oricum, tot la investigatii il vor trimite (daca are de ex. probleme cu, canalul coledoc, sigur e mai bine sa se stie din timp).
Sanatate!
De la distanta, tot ce pot sa va spun ca, un prim pas ar fi sa-si faca o ecografie (macar de abdomen superior, daca nu doreste si eco pelvis). Nu doare, nu iradiaza, nu are motive sa nu faca aceasta investigatie de 10 minute.
Sa urmareasca daca are legatura cu mesele.
Parerea mea este sa faca aceasta investigatie, sa ceara sfatul unui gastroenterolog pentru a nu avea surprize neplacute care, oricum, tot la investigatii il vor trimite (daca are de ex. probleme cu, canalul coledoc, sigur e mai bine sa se stie din timp).
Sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere surda partea dreapta cu intindere spre spate, picior
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 4Ochi, gat, mana
- 4dupa ce am mers pe jos, seara m-a luat o durere in partea dreapta
- 3Ma doare ceva in dreapta sub coaste, ce poate fi?
- 3Durere in partea dreapta sub coaste
- 5disconfort hipocondru drept
- 3boala celiaca poate da sindrom sufebril prelungit cu sindrom inflamator?
- 6Durere de abdomen.. au trecut luni bune si durerea tot persista
- 3de vreo luna ceva ma chinuie o durere...mai mult o balonare in partea dreapta sub coaste
- 1dureri in partea dreapta.. apendicita?
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 3Durere partea dreapta spate.. cand respir
- 1Durere in partea dreapta paralela cu buricul
- 2De 5,6 zile dureri in dreapta jos - e apendicele?
- 5Durere in dreapta
- 3Ipohondrie sau boala grava?
- 9ficat reflectogen difuz
- 9Durere abdominala Va rog frumos un sfat
Mai multe informații despre: durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: