dureri stomacale
buna ziua tuturor!
reiau acest subiect, datorita faptului ca aceasta problema de sanatate persista de 2 ani;
primele simptome ale ulcerului au aparut acum 2 ani cand m-am trezit cu niste dureri ingrozitoare de stomac si crizele ( ca au fost mai multe, la intervale cam de o saptaman, 10 zile) au tinut cam jumatate de zi;
am consultat medicul gastroenterolog si mi-a dat tratament cu controloc si regim, in masura in care nu imi face rau vreun fel de mancare, dupa aprox 2 luni mi-au trecut durerile;
in primavara anului trecut, insa am inceput sa ma balonez frecvent si sa dau gaze, fara ca acestea sa fie cu miros caracteristic(dar foarte sonore :-))) adica cu presiune mare, iar ulterior, cam de vreo doua luni au aparut iar dureri de stomac, puternice si suparatoare
reiau acest subiect, datorita faptului ca aceasta problema de sanatate persista de 2 ani;
primele simptome ale ulcerului au aparut acum 2 ani cand m-am trezit cu niste dureri ingrozitoare de stomac si crizele ( ca au fost mai multe, la intervale cam de o saptaman, 10 zile) au tinut cam jumatate de zi;
am consultat medicul gastroenterolog si mi-a dat tratament cu controloc si regim, in masura in care nu imi face rau vreun fel de mancare, dupa aprox 2 luni mi-au trecut durerile;
in primavara anului trecut, insa am inceput sa ma balonez frecvent si sa dau gaze, fara ca acestea sa fie cu miros caracteristic(dar foarte sonore :-))) adica cu presiune mare, iar ulterior, cam de vreo doua luni au aparut iar dureri de stomac, puternice si suparatoare
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Omez pentru durerea de stomac
- 2Ce poate sa fie ?
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 3dureri groaznice de stomac
- 4Dureri ingrozitoare de stomac si lesin
- 1durerile de stomac
- 2Dureri de stomac
- 2dureri de stomac
- 5Antibioticele si menstruatia
- 2durere de stomac cu atac de panica
- 14Regim gastrita: ce sa mananc si ce nu?
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 2mierea de albine sau orice alt dulce da senzatie de acreala
- 1Durere acuta de stomac
- 0Dureri mari de stomac
- 2Dureri la nivelul stomacului
- 0Pangastrita congestiva
- 1Umflatura și discomfort la stomac
- 0Stomac
Mai multe informații despre: durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: