dureri stomacale

buna ziua tuturor!
reiau acest subiect, datorita faptului ca aceasta problema de sanatate persista de 2 ani;
primele simptome ale ulcerului au aparut acum 2 ani cand m-am trezit cu niste dureri ingrozitoare de stomac si crizele ( ca au fost mai multe, la intervale cam de o saptaman, 10 zile) au tinut cam jumatate de zi;
am consultat medicul gastroenterolog si mi-a dat tratament cu controloc si regim, in masura in care nu imi face rau vreun fel de mancare, dupa aprox 2 luni mi-au trecut durerile;
in primavara anului trecut, insa am inceput sa ma balonez frecvent si sa dau gaze, fara ca acestea sa fie cu miros caracteristic(dar foarte sonore :-))) adica cu presiune mare, iar ulterior, cam de vreo doua luni au aparut iar dureri de stomac, puternice si suparatoare
reiau acest subiect, datorita faptului ca aceasta problema de sanatate persista de 2 ani;
primele simptome ale ulcerului au aparut acum 2 ani cand m-am trezit cu niste dureri ingrozitoare de stomac si crizele ( ca au fost mai multe, la intervale cam de o saptaman, 10 zile) au tinut cam jumatate de zi;
am consultat medicul gastroenterolog si mi-a dat tratament cu controloc si regim, in masura in care nu imi face rau vreun fel de mancare, dupa aprox 2 luni mi-au trecut durerile;
in primavara anului trecut, insa am inceput sa ma balonez frecvent si sa dau gaze, fara ca acestea sa fie cu miros caracteristic(dar foarte sonore :-))) adica cu presiune mare, iar ulterior, cam de vreo doua luni au aparut iar dureri de stomac, puternice si suparatoare
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ulcer
- 5gastrita? dati-mi o parere!
- 2O intrebare.
- 1Durere de stomac, burta dupa voma
- 4Durere in stomac si in spate.
- 2dureri de stomac si voma
- 4Tantum poate provoca iritatie gastrica?
- 6Nici smecta nu-si face efectul...
- 5dureri stomac de cam 5 zile
- 3Probleme cu stomacul, va rog un sfat
- 2dureri de stomac
- 0artrita reactiva... are legatura cu inflamatia articulatiilor sau poate fi altceva mai grav?
- 1Dureri cumplite de stomac
- 2arsuri la stomac, dureri si voma
- 3durere stomac
- 2Probleme cu stomacul.
- 0Discomfort abdominal
- 0Bobite ca de mac in fecale ? diaree
- 1Dureri de stomac
Mai multe informații despre: durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: