dureri de cap, somnolenta

06-12-2013
jenis
Nu este medic/terapeut
jenis
Buna ziua,
Am 35 ani si de ceva timp ma confrunt cu o problema: am perioade cand incepe sa-mi vuiasca capul ca si cum ar merge un motor langa mine, mi se infunda urechile, senzatia este ca atunci cand esti in avion sau in telecabina, si ma tine cateva zile, am o stare se somnolenta, ziua sunt mereu adormita iar noaptea dorm dar foarte agitata, visez mult, ma trezesc des astfel incat ajung sa ma trezesc dimineata obosita, ma deranjeaza foarte tare zgomotele, in mod special telefonul si televizorul, nu pot sa fiu atenta nici daca vorbeste cineva langa mine. Intr-o perioada beam cafea, acum am renuntat dar nici un efect, nu beau alcool, nu fumez, nu iau anticonceptionale sau alte medicamente. Am luat intr-o perioada niste suplimente cu magneziu si B6 dar nici un efect. In general am tensiunea normala, spun in general pentru ca spre exemplu mai am si 9 cu 11 si mi s-a spus ca valoarea 9 este anormala. Am facut si doua controale la ochi, am o usoara miopie dar nu sunt necesari ochelari. In general mi se declanseaza simptomele cand lucrez mai mult si ma culc mai tarziu, tarziu insemnand ora 23. Mentionez ca am nascut acum 3 ani si am senzatia ca perioadele cand am aceste probleme s-au accentuat dupa nastere.
Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.