dureri de cap, somnolenta
Buna ziua,
Am 35 ani si de ceva timp ma confrunt cu o problema: am perioade cand incepe sa-mi vuiasca capul ca si cum ar merge un motor langa mine, mi se infunda urechile, senzatia este ca atunci cand esti in avion sau in telecabina, si ma tine cateva zile, am o stare se somnolenta, ziua sunt mereu adormita iar noaptea dorm dar foarte agitata, visez mult, ma trezesc des astfel incat ajung sa ma trezesc dimineata obosita, ma deranjeaza foarte tare zgomotele, in mod special telefonul si televizorul, nu pot sa fiu atenta nici daca vorbeste cineva langa mine. Intr-o perioada beam cafea, acum am renuntat dar nici un efect, nu beau alcool, nu fumez, nu iau anticonceptionale sau alte medicamente. Am luat intr-o perioada niste suplimente cu magneziu si B6 dar nici un efect. In general am tensiunea normala, spun in general pentru ca spre exemplu mai am si 9 cu 11 si mi s-a spus ca valoarea 9 este anormala. Am facut si doua controale la ochi, am o usoara miopie dar nu sunt necesari ochelari. In general mi se declanseaza simptomele cand lucrez mai mult si ma culc mai tarziu, tarziu insemnand ora 23. Mentionez ca am nascut acum 3 ani si am senzatia ca perioadele cand am aceste probleme s-au accentuat dupa nastere.
Va multumesc anticipat!
Am 35 ani si de ceva timp ma confrunt cu o problema: am perioade cand incepe sa-mi vuiasca capul ca si cum ar merge un motor langa mine, mi se infunda urechile, senzatia este ca atunci cand esti in avion sau in telecabina, si ma tine cateva zile, am o stare se somnolenta, ziua sunt mereu adormita iar noaptea dorm dar foarte agitata, visez mult, ma trezesc des astfel incat ajung sa ma trezesc dimineata obosita, ma deranjeaza foarte tare zgomotele, in mod special telefonul si televizorul, nu pot sa fiu atenta nici daca vorbeste cineva langa mine. Intr-o perioada beam cafea, acum am renuntat dar nici un efect, nu beau alcool, nu fumez, nu iau anticonceptionale sau alte medicamente. Am luat intr-o perioada niste suplimente cu magneziu si B6 dar nici un efect. In general am tensiunea normala, spun in general pentru ca spre exemplu mai am si 9 cu 11 si mi s-a spus ca valoarea 9 este anormala. Am facut si doua controale la ochi, am o usoara miopie dar nu sunt necesari ochelari. In general mi se declanseaza simptomele cand lucrez mai mult si ma culc mai tarziu, tarziu insemnand ora 23. Mentionez ca am nascut acum 3 ani si am senzatia ca perioadele cand am aceste probleme s-au accentuat dupa nastere.
Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cand ma doare capul imi apare o pata pe frunte
- 3dureri zilnice de cap
- 8migrene insuportabile care tin toata ziua
- 5o multime de simpome si nici un raspuns
- 7Ameteli permanente, dureri de cap, gaze stomacale
- 4Ma doare in spatele capului, in partea stanga, ca niste lovituri
- 3Dureri de cap, voma, batai intense de inima, oboseala
- 2Sange in ureche, plus dureri de cap
- 0are niste dureri ingrozitoare pe partea dreapta a capului...
- 6Durere abdominala, arsuri la stomac, greata, oboseala, constipatie, durere de cap
- 3ajuta masajul pentru ameliorea durerilor de cap cauzate de spondiloza cervicala?
- 2Caut un medicament impotriva somnului
- 0Dureri cap-partea superioara gat dreapta !
- 5epilepsie de la varsta de 10 ani
- 1Dureri de cap si sangerari nazale
- 1Ce se afla în (mijlocul capului şi spatele nasului) şi care poate da dureri de cap.
- 3Durere de cap dupa o lovitura de acum doi ani?!
- 1dureri de cap, puls in ureche
- 0Stare de rau zilnica
- 2Ce am daca nu mai pot sa ma dau jos din pat de suparare si dorm intr-una?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Somnolenta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: