ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Dureri dupa Luxatie Acromion Clavicular

02-03-2024
Cosmin Racovita
Nu este medic/terapeut
Cosmin Racovita
Bunâ ziua. Sunt Cosmin, 28 ani. Acum 4 Ani am avut o luxatie acromion clavicular. Nu sa vindecat nici o data complet, dar pana luna trecuta a ramas doar problema estetica unde se vedea o bila destul de mare pe umar. Dar acum a devenit Cosmarul meu, au inceput durerile! Nu ma pot odihni bine noaptea, si ziua costant simt ca ma trage muschiol bratului, si umarul gen ma trage in jos. Uneori imi amorteste complet bratul. Am fost recent la un medic care mia dat tratament, care am terminat, dar efectiv fara nici o schimbare..
3 comentarii
1
02-03-2024, ora 11:39
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Singurul tratament al luxatiei acromio-claviculare este, evident, interventia chirurgicala.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
0
02-03-2024, ora 15:38
Cosmin Racovita
Nu este medic/terapeut
Cosmin Racovita
Va multumesc foarte frumos pentru raspuns. In caz de nu deranjez va pot intreba dece durerile au aparut dupa 4 ani, fara a face efort semnificativ?
Cu stima, Cosmin
0
03-03-2024, ora 13:32
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Exista mii de motive total diferite.
Doar o examinare clinica directa, coroborata cu imagistica specifica, poate oferi raspunsul dorit.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: