RMN urmar cu solutie de constrast sau fara 5 sapt dupa operatie ALPSA

28-02-2019
Darius123
Nu este medic/terapeut
Darius123
Buna ziua,

M-am operat acum 5 saptamani la umarul stang pentru a repara o leziune ALPSA rezultata in urma dislocarilor repetate.

Acum o saptamana am primit ok-ul de la doctor sa incep terapia asa ca am fost la un fizioterapeut.
Nu o sa intru in detalii aici, dar una peste alta fizioterapeutul a fost extrem de agresiv si aproape mi-am simtit umarul cum se disloca si m-am ales cu o durere acuta care acum la 36 de ora s-a redus intr-o durere de nivel mediu pe care o cunosc foarte bine caci am trait cu ea ani de zile, durere pe care nu mai simtit-o de la operatie nici macar cand imi miscam umarul.

Nu o sa imi repet toata povestea caci detaliile nu sunt neaparat relevante pt intrebare.
Pentru cine este interesat de toata patania mea cu fizioterapeutul si sa stie sa il ocoleasca:
------------*

Acum doresc sa imi mai fac un RMN sa vad daunele sau daca sutura mai e intracta dar nu stiu daca sa fac RMN cu solutie de contrast sau nu.
Intreb deoarece pe site-uti cu publicatii post operative ale leziunilor de labrum se foloseste substanta de contrast, nu stiu daca e cazul in situatia mea si nu am cu cine sa ma sfatuiesc caci medicul meu e momentan plecat din tara.

Va multumesc in avans.

Cu stima,
Ionescu Darius

(*modificat de admin)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: