Dureri degete
Buna seara! Mă confrunt de 2 luni cu dureri mai exact in zona degetelor de la picioare, de aproximativ o lună au început durerile și în zona degetelor de la mâini. Durerile sunt dimineața accentuate iar spre seara cu mișcare se reduc. Am făcut analizele necesare mai exact hemoleucograma, vsh, factor reumatoid, proteina C reactiva, însă toate au ieșit foarte bune. Am fost la doctorul reumatolog însă nu a știut să îmi dea un diagnostic. Menționez faptul că am și scolioza și m-am confruntat în trecut cu dureri de spate. Precizez și faptul că am 24 de ani, sex feminin.
2 comentarii
Buna seara,
Exista anumite boli de sange (reumatologic-inflamatorii, de tip auto-imun) ce se manifesta cu analizele specifice normale (ne-modificate).
Este vorba despre poliartritele sero-negative, despre spondilartropatiile sero-negative: prezinta simptomele bolilor de sange reumatologice, insa analizele raman mult timp normale.
Din pacate, reumatologii români nu prea reusesc sa diagnosticheze bolile reumatologice asa cum ar fi cazul, pe baza examinarii clinice si nu doar pe baza analizelor.
Este motivul pentru care nenumarati pacienti ajung in stadii grave de invaliditate, deoarece nu au beneficiat in timp util de tratamentul necesar acestor boli de sange, prin lipsa diagnosticului.
Ma confrunt cu aceasta probleme de sute de ori anual.
Nu va ramane decat sa gasiti un reumatolog competent.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Exista anumite boli de sange (reumatologic-inflamatorii, de tip auto-imun) ce se manifesta cu analizele specifice normale (ne-modificate).
Este vorba despre poliartritele sero-negative, despre spondilartropatiile sero-negative: prezinta simptomele bolilor de sange reumatologice, insa analizele raman mult timp normale.
Din pacate, reumatologii români nu prea reusesc sa diagnosticheze bolile reumatologice asa cum ar fi cazul, pe baza examinarii clinice si nu doar pe baza analizelor.
Este motivul pentru care nenumarati pacienti ajung in stadii grave de invaliditate, deoarece nu au beneficiat in timp util de tratamentul necesar acestor boli de sange, prin lipsa diagnosticului.
Ma confrunt cu aceasta probleme de sute de ori anual.
Nu va ramane decat sa gasiti un reumatolog competent.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Problema la degetul mare picior
- 5Dureri degete picior
- 0Dificultăți la scris
- 0Parestezii degete aratoatoare
- 1Durere de degete picioare
- 1Dureri degetele mari de la maini.
- 2Îmi simt degetul mare de la picior
- 3O durere în degetul mare al piciorului.
- 3Dureri degete maini
- 5durere deget - din radiografie reiese ca osul s-a „topit”
- 1Durere deget mare
- 1Durere braț drept
- 1Pulpa degetului mare umflata putin, durere
- 3Poliartrita reumatoida
- 1Durere deget
- 1Amețeli și dureri degete
Mai multe informații despre: durere deget
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: