Dureri de stomac si in spate.
Buna ziua.ma numesc stefan si am 16 ani.De astazi de dimineata cand m-am trezit m-au luat niste dureri de stmac, si ma doare foarte tare si in spate.(pe la mijlocul spatelui).eu am crezut ca am racit la plamani, dar am fost la doctorul de familie si mi-a spus ca nu se aude nimic.mi-a zis ca poate am gastrita in refulx nustiu cum...pentru ca eu sunt foarte stresat mai tot timpul, am avut atacuri de panica, alte compicatii... in fine...mi-a zis ca poate e din cauza ca sunt un tip anxios...mi-a dat nurofen, si inca o pastila nu mai stiu cum se numeste.
Dar totusi cand umflu burta ma doare groaznic stomacul asa parca si pieptul in spate si se opreste in gat...
Voi ce credeti?ce imi recomandati?astept un raspuns.:*
Dar totusi cand umflu burta ma doare groaznic stomacul asa parca si pieptul in spate si se opreste in gat...
Voi ce credeti?ce imi recomandati?astept un raspuns.:*
6 comentarii
Nu am postat bine la categoria respectiva de nu imi raspunde nimeni?Va rog mult ajutati-ma, cu un sfat, eu stiu..durerile s'au mai accentuat.Ma doare foarte tare cand umflu burta stomacul si in piept putin, si gatul si in spate rau...Dar o durere din aia.daca ai o vanataie pe corp si te apesi p ea te doare asa ma doare si pe mine.
Iti raspund eu...
In primul rand daca durerea este " de stomac" nu mai lua nurofen. S-ar putea sa faci mai mult rau decat bine. Si celalalt medicament cu se numeste? Durerea vine si pleaca s-au este continua? Pentru ca durerea " de stomac" s-ar putea sa fie de fapt un alt tip de durere si atunci niste analize in urgenta s-ar impune.
Astept raspunsurile tale...
In primul rand daca durerea este " de stomac" nu mai lua nurofen. S-ar putea sa faci mai mult rau decat bine. Si celalalt medicament cu se numeste? Durerea vine si pleaca s-au este continua? Pentru ca durerea " de stomac" s-ar putea sa fie de fapt un alt tip de durere si atunci niste analize in urgenta s-ar impune.
Astept raspunsurile tale...
Inca nu am luat nurofen.Cealalta pastila se numeste nexium.
Mi-a dat si aspacardin, si cand iau mai ma linistesc.Pe mine ma doare stomacul si in spate doar cand umflu burta...si ma doare si in gat asa...parca ma arde.Durerea nu este continua numai daca respir mai adinc.
Sunt o fire si anxioasa...ma sperii din orice... nush.astept raspuns...
ce sa mai spun...toate analizele sunt bune.Am avut si holterul pe mine, mi-a facut analize si la glanda tiroida.dar pe manga durerea de stomac ma doare si in piept, simpt o presiune...nush ce sa mai fac...
Mi-a dat si aspacardin, si cand iau mai ma linistesc.Pe mine ma doare stomacul si in spate doar cand umflu burta...si ma doare si in gat asa...parca ma arde.Durerea nu este continua numai daca respir mai adinc.
Sunt o fire si anxioasa...ma sperii din orice... nush.astept raspuns...
ce sa mai spun...toate analizele sunt bune.Am avut si holterul pe mine, mi-a facut analize si la glanda tiroida.dar pe manga durerea de stomac ma doare si in piept, simpt o presiune...nush ce sa mai fac...
Salut.si eu am avut dureri de spate și de piept sau stomac nu știam de unde vine asa mari erau durerile.dupa aproape 1 an sa.mi descopere ca sufer de Borelioze.acum sunt in tratament cu antibiotice.propune.i sa.ti faca testul doctorului tau.
La fel ma doare si pe mine acum si nu inteleg ce legatura are durerea de stomac cu spatele. Voi cum mai sunteti?
Si eu patesc la fel. Dar eu ma stiu cu tulburare anxioasa si atacuri de panica. Si sigur e de la anxietate. Ai de la toate pstilele pe care le iau la cea mai mica durere. Am fost la eco abdominal si nu am nimic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am dureri mereu: abdomenul, pelvisul, spate
- 2dureri de spate al 20 ani
- 3dureri insuportabile de spate si nu numai
- 0durere de spate si a umerilor
- 0Ameteli de vreo 2 zile si probleme cu spatele
- 0discoartroza
- 12Dureri lombare dupa ce am dansat la un chef
- 3senzatie de mancarime anala iar dupa 2-3 zile incepe durerea de stomac
- 3durere de spate
- 2mancarime anala, dureri stomac
- 2durere de spate in zona plamanilor!