dureri de spate, muschi, oase, articulatii
Buna ziua. va prezint simptomele mele pe care le am de mai bine de 1 an de zile din cauza suprasolicitarii organismului la alergat si exercitii la sala de forta.
- dureri de muschi si de oase care le resimt puternic la orice lovitura scazuta ca si intesitate umflandu-se zona lovita.
- dureri puternice in zona tibiilor si a gambelor, calcai si zona lombara.
- sensibilitate la nivelul corpului cu tremur de maini, picioare atunci cand ma incordez
- Durere in mijlocul talpii spre degetul mare
- dureri in spate cu dureri in piept ca si cum ar fi produsa de o greutate mare ce apasa pe piept
- taierea respiratieie, amorteala si intepaturi membrelor
- Anchilozarea degetelor de la maini si picioare
radigrafie spate - ( Lombosciatica) in anul 2010
fizioterapie, unguent atiinflamator si injectii
durere tibie si gamba ( noimbrie 2012 )
- analize de sange
- fizioterapie, injectii cu piroxicam, movalis, diclac antiinflamator
, ecografie Doppler, radiografie la tibie, oscilometrie
(luna martie 2013 ) pastille homeopatice, supozitoare, injectii ketonal, meloxicam, omez, crème antiinflamatoare
in tot acest timp am mai folosit gheata 15-20 de minute.
am fost la foarte multi medici in galati care m-au trimis sa fac anumite analize.tratamentul a fost. prescrieri de medicamente antiinflamatorii fara a se cunoaste cauza. cat am facut injectii durerile au mai incetat dar doar mi-au fost ameliorate nu si tratate si asa ma chinui de mai bine de 1 an de zile.
va rog sa imi dati un sfat sau o indrumare catre un anume doctor sau aparat care sa diagnosticheze starea de sanatate
- dureri de muschi si de oase care le resimt puternic la orice lovitura scazuta ca si intesitate umflandu-se zona lovita.
- dureri puternice in zona tibiilor si a gambelor, calcai si zona lombara.
- sensibilitate la nivelul corpului cu tremur de maini, picioare atunci cand ma incordez
- Durere in mijlocul talpii spre degetul mare
- dureri in spate cu dureri in piept ca si cum ar fi produsa de o greutate mare ce apasa pe piept
- taierea respiratieie, amorteala si intepaturi membrelor
- Anchilozarea degetelor de la maini si picioare
radigrafie spate - ( Lombosciatica) in anul 2010
fizioterapie, unguent atiinflamator si injectii
durere tibie si gamba ( noimbrie 2012 )
- analize de sange
- fizioterapie, injectii cu piroxicam, movalis, diclac antiinflamator
, ecografie Doppler, radiografie la tibie, oscilometrie
(luna martie 2013 ) pastille homeopatice, supozitoare, injectii ketonal, meloxicam, omez, crème antiinflamatoare
in tot acest timp am mai folosit gheata 15-20 de minute.
am fost la foarte multi medici in galati care m-au trimis sa fac anumite analize.tratamentul a fost. prescrieri de medicamente antiinflamatorii fara a se cunoaste cauza. cat am facut injectii durerile au mai incetat dar doar mi-au fost ameliorate nu si tratate si asa ma chinui de mai bine de 1 an de zile.
va rog sa imi dati un sfat sau o indrumare catre un anume doctor sau aparat care sa diagnosticheze starea de sanatate
8 comentarii
nu mi-a mai spus nimeni ca ar putea fi asta o cauza. sti cum se poate diagnostica sau trata ?
raiografie RMN poti face un RMn cauta un doctor de oase sau poate fi reumatism a stii ca multi oameni dela o varsta fac reumatism nus expert d
am fost la neurochirurgie la un doctor la care nu am mai fost si mi-a facut trimitere pentru RMN. pe bilet scrie tremur, hipoestezie, cerebral, cervical, dorsal t6-t7.. nu inteleg de ce la analizele de sange si ce am mai facut pana acuma nu idica faptul ca as avea vreo problema de calciu, magneziu, , etc iar pe mine ma dor oasele si daca ma strange cineva usor ma dor de parca am primit o lovitura puternica. astept sa vad rezultatele acestea si va voi anunta iar pe urma sa vad ce e cu durerea din gamba, tibie si calcai. asta e urmare la alergarile pe care le-am facut pe suprafetele dure de teren.
am fost programat pentru data de 10 Mai sa fac RMN cerebral, cervical si dorsal. se poate sa se descopere durerile mele de tibie si gamba ?
va anunt ca la RMN nu a iesit nimic asa ca am fost trimit in bucuresti la neurologie si reumatologie pentru analiza HLA B27 ca as avea sacroileita bilaterala. pana acu e cam singur diagnostic de 1 an de zile care mi se zice dar trebuie sa mi se si confirme dupa cateva analize si o electromiograma
Salutare.Am aceleasi simptome ca tine. Daca afli ceva da-mi si mie un msj te rog ca is satul de umblat pe la medici
Inca mai am probleme dar nu asa cum le aveam pt ca nu am astampar si fac efort fizic si nu las organismul sa se refaca... mergi in bucuresti la dr. Blaj si te va ajuta f mult si te vei face bine dar totul depinde si de tine.. iti sugerez sa fac gimnastica de 2 ori pe zi..sunt clipuri si pe youtube..astept sa.mi spui problema ta si cum a aparut...sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Efecte secundare Seretide
- 2durere de spate si de umar
- 6durerile de picioare, articulatii
- 8ce investigatii trebuie facute?astept sfaturi
- 5dureri articulatii picioare de aproape un an
- 11probleme ale articulatiilor
- 1DURERI DE SPATE
- 14as vrea sa ma jutati daca se poate cu un diagnostic, cu un tratament pentru aceste analize.
- 3Dureri de spate, sold, genunchi, ochi pe partea stanga.
- 3dureri dupa actul sexual; dureri f puternice de spate si ovare ca la menstruatie
- 0dureri musculare, pete rosiatice, ulceratii in apropierea gurii
- 6R.A.A sau alta boala?
- 0durere de spate soldata cu indoierea pana la genunchi
- 6Dureri articulatii umeri
- 1dureri de spate si burta in timpul primei luni de sarcina
- 1Durere de spate, posibil altceva?
- 4Durere spate
- 0Durere de spate
- 1Durere spate
Mai multe informații despre: Crampele musculare Durere de spate Articulatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Artrita reactiva
- Lombalgia cronica nespecifica
- Artrita (poliartrita) reumatoidă
- Crampe musculare
- Durere de spate
- Artrita degenerativa - Osteoartrita
- Artrita virala
- Distoniile (Crampe musculare)
- Artrita gonococica
- Condromatoza sinoviala
- Durere de spate
- Crampe musculare (cârcei)
- Durerea de spate și în flancuri (lateral), ce iradiază inghinal
- Dureri de spate - ghid complet
- Durerea lombară
- Durerea de spate acută (ce te imobilizează la pat)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: