dureri de spate, muschi, oase, articulatii

13-04-2013
atletic
Nu este medic/terapeut
atletic
Buna ziua. va prezint simptomele mele pe care le am de mai bine de 1 an de zile din cauza suprasolicitarii organismului la alergat si exercitii la sala de forta.

- dureri de muschi si de oase care le resimt puternic la orice lovitura scazuta ca si intesitate umflandu-se zona lovita.
- dureri puternice in zona tibiilor si a gambelor, calcai si zona lombara.
- sensibilitate la nivelul corpului cu tremur de maini, picioare atunci cand ma incordez
- Durere in mijlocul talpii spre degetul mare
- dureri in spate cu dureri in piept ca si cum ar fi produsa de o greutate mare ce apasa pe piept
- taierea respiratieie, amorteala si intepaturi membrelor
- Anchilozarea degetelor de la maini si picioare

radigrafie spate - ( Lombosciatica) in anul 2010
fizioterapie, unguent atiinflamator si injectii

durere tibie si gamba ( noimbrie 2012 )
- analize de sange
- fizioterapie, injectii cu piroxicam, movalis, diclac antiinflamator
, ecografie Doppler, radiografie la tibie, oscilometrie

(luna martie 2013 ) pastille homeopatice, supozitoare, injectii ketonal, meloxicam, omez, crème antiinflamatoare

in tot acest timp am mai folosit gheata 15-20 de minute.
am fost la foarte multi medici in galati care m-au trimis sa fac anumite analize.tratamentul a fost. prescrieri de medicamente antiinflamatorii fara a se cunoaste cauza. cat am facut injectii durerile au mai incetat dar doar mi-au fost ameliorate nu si tratate si asa ma chinui de mai bine de 1 an de zile.
va rog sa imi dati un sfat sau o indrumare catre un anume doctor sau aparat care sa diagnosticheze starea de sanatate
8 comentarii
0
14-04-2013, ora 09:02
gigi97
Nu este medic/terapeut
gigi97
Poate fi o raceala Puternica la oase 100%
0
15-04-2013, ora 02:10
atletic
Nu este medic/terapeut
atletic
nu mi-a mai spus nimeni ca ar putea fi asta o cauza. sti cum se poate diagnostica sau trata ?
0
15-04-2013, ora 16:55
gigi97
Nu este medic/terapeut
gigi97
raiografie RMN poti face un RMn cauta un doctor de oase sau poate fi reumatism a stii ca multi oameni dela o varsta fac reumatism nus expert d
0
15-04-2013, ora 23:07
atletic
Nu este medic/terapeut
atletic
am fost la neurochirurgie la un doctor la care nu am mai fost si mi-a facut trimitere pentru RMN. pe bilet scrie tremur, hipoestezie, cerebral, cervical, dorsal t6-t7.. nu inteleg de ce la analizele de sange si ce am mai facut pana acuma nu idica faptul ca as avea vreo problema de calciu, magneziu, , etc iar pe mine ma dor oasele si daca ma strange cineva usor ma dor de parca am primit o lovitura puternica. astept sa vad rezultatele acestea si va voi anunta iar pe urma sa vad ce e cu durerea din gamba, tibie si calcai. asta e urmare la alergarile pe care le-am facut pe suprafetele dure de teren.
0
18-04-2013, ora 19:32
atletic
Nu este medic/terapeut
atletic
am fost programat pentru data de 10 Mai sa fac RMN cerebral, cervical si dorsal. se poate sa se descopere durerile mele de tibie si gamba ?
0
27-05-2013, ora 15:36
atletic
Nu este medic/terapeut
atletic
va anunt ca la RMN nu a iesit nimic asa ca am fost trimit in bucuresti la neurologie si reumatologie pentru analiza HLA B27 ca as avea sacroileita bilaterala. pana acu e cam singur diagnostic de 1 an de zile care mi se zice dar trebuie sa mi se si confirme dupa cateva analize si o electromiograma
0
21-04-2014, ora 10:29
bbog81
Nu este medic/terapeut
bbog81
Salutare.Am aceleasi simptome ca tine. Daca afli ceva da-mi si mie un msj te rog ca is satul de umblat pe la medici
0
26-04-2014, ora 01:47
atletic
Nu este medic/terapeut
atletic
Inca mai am probleme dar nu asa cum le aveam pt ca nu am astampar si fac efort fizic si nu las organismul sa se refaca... mergi in bucuresti la dr. Blaj si te va ajuta f mult si te vei face bine dar totul depinde si de tine.. iti sugerez sa fac gimnastica de 2 ori pe zi..sunt clipuri si pe youtube..astept sa.mi spui problema ta si cum a aparut...sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Leziunile articulare la sportivi
  • Te doare spatele? Nu este din cauza vremii!
  • Compusul din alge marine ce ar putea trata artrita
  • Crampele musculare la înotători - cauze, prevenire și tratament
  • Cauze mai puțin evidente pentru durerea de spate
  • Durere de spate - ce este important să știi
  • Fizioterapia durerii de spate - proceduri posibile și eficiența lor
  • Acupresura poate ameliora durerile cronice de spate
  • De ce mă dor articulaţiile (mă lasă una şi mă ia alta)
  •