Probleme cu spatele
Buna seara, de vreo doi ani am niste dureri intre omoplati, cateodata simt durerea si pe coloana iar cateodata am impresia ca ma dor plamanii, durerea este situata in ambele parti, imi calmez durerile cu dusuri fierbindi cateodata sau ma intind pe pat.As dori sa specific ca aceste dureri mi au aparut dupa ce am facut o operati la sanul drept pentru doi noduli benigni care dupa 3 luni de la operatie mi au revenit.Am facut doua radiografii la spate si mi s a zis ca am o bronsita cronica, nu stiu daca de la bronsita, specific ca nu am tuse desi sunt fumatoare.Astept raspunsul dumneavoastra, am 32 de ani, multumesc
3 comentarii
Bronșita cronică? Ați avut tuse cu expectorație luni de zile? Dacă nu, mergeți la medic pentru un RMN pulmonar. Cel mai probabil există ceva vizibil pe aceste radiografii dar sunt necesare investigații suplimentare. Sănătate!
Multumesc pentru raspuns, nu, nu am avut tuse deloc, cu siguranta cred ca ar trebui sa fac un RMN, mi s a zis ca am catar in plaman cand am intrebat ce inseamna, sunt in Italia de mai mult timp si binenteles e foarte scump RMN.Cu siguranta voi face tot posibilul sa il fac.Multumesc
Ce ai rezolvat pana acum ? Am aceleasi simptome
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Durere de spate (la plamani)!
- 6va rog sa ma ajutati, junghi in spate cu dureri de inima
- 4dureri de spate partea stanga
- 3Durere deasupra sanului drept
- 8Dureri de spate ce cedeaza cand iau antibiotice
- 0Durere in spate in stanga si in hipocondru stang
- 1dureri de spate
- 6De vreo doua zile simt o durere de spate la inghitire
- 4dureri de spate
- 4ma doare spatele in partea de jos doar cand stau intinsa... de mult timp
- 7Durere chinuitoare in zona omoplatului drept