Tensiune musculara în brate si gambe

04-12-2020
Dental top
Nu este medic/terapeut
Dental top
Buna ziua, ma dor picioarele în zona gambelor și câteodată ma dor bratele, sunt ca niște amorțeli!Am făcut o electromiografie și a ieșit normal
.Am fost la reumatolog și fac fizioterapie dar nici o ameliorare, de la ce ar putea fii oare ?
6 comentarii
0
04-12-2020, ora 23:08
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara,
Raspunsul depinde, evident, de sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si eforturi practicate, antecedente diverse, obiceiuri alimentare (fumat etc) etc.
Cred ca ar fi mai util un consult clinic la neurolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
05-12-2020, ora 15:30
Dental top
Nu este medic/terapeut
Dental top
Buna ziua domnul doctor ma numesc Palfi Sorin am 48 de ani, 86 de kg, 1, 78 înălțime lucrez în comert, recepție marfa ca și recepționer marfa efort destul de intens la munca, nefumători.Problema mea a început cam acum o luna de zile când mi a apărut o amorteala a bratelor dar foarte interesant doar de la cot pana la umăr și din in când amorteala sau un fel de durere surda se muta jos la picioare dar doar la gambe!Prima data am fost la reumatogie m ia zis doamna doctor ca as avea polidiscopatie, am făcut și niște analize de sânge și urina.Glicemia am 122, am fost la diabetolog și am făcut hemoglobina glicata a ieșit 6, doamna doctor mi a zis ca trebuie sa fac dieta și mișcare sa scad din greutate ! Creatinkinaza a ieșit 191 valoare normala 190 mușchii de la brate si gambe sunt tensionați.Am fost la neurologie și am făcut o electromiografie zilele astea și a ieșit totul bine !Tin sa menționez ca momentan fac fizioterapie și deocamdată nici un efect, peste zi îmi sunt amorțite bratele și gambele.În vara am avut niște probleme cu o tulburare de anxietate și am primit medicamentație dar când m am simțit mai bine am renunțat la ele.Mulțumesc!
0
05-12-2020, ora 16:47
Dr. Marius Uscatu
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Exista multe cauze posibile le suferintei D-voastre, printre care este probabil un sindrom compresiv vertebral (hernie de disc, stenoza canalului lombar).
Ar fi excelent un consult clinic la neurochirurg.
Nu trebuie sa neglijati greutatea excesiva (ce provoaca diabet) si efortul exagerat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
05-12-2020, ora 17:43
Dental top
Nu este medic/terapeut
Dental top
Mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră , am sa consult un neurochirurg ! Cu stima și respect Palfi Sorin !
0
18-12-2020, ora 20:26
Dental top
Nu este medic/terapeut
Dental top
Buna seara, din păcate nu am putut sa ajung încă la un neurochirurg cum ma ti îndrumat dumneavoastră domnule doctor !Mai ales acum in perioada asta cu virusul asta blestemat nici nu mai sti încotro
sa te îndrepți! Am o singura nelămurire și dacă mi ati putea da un sfat, sa revin la problema care ma doare deci dacă am făcut la neurologie analiza de electromiografie si nu s a găsit nimic care sa nu fie în regula cu musculatura sau nervul, eu tot asa ma simt de mai bine de o luna cu bratele amorțite cu furnicături și apoi se muta la picioare! Acum după ce am revenit.la munca de câteva zile ma doare spatele ce știu eu poate și după o inactivitate de o luna !Chiar nu mai știu unde sa merg sa mi se pună un diagnostic și sa am un tratament care sa dea rezultate !
0
18-12-2020, ora 22:06
Dr. Marius Uscatu
Dr. Marius Uscatu
Buna seara
V-am explicat, sper destul de clar, ca aveti nevoie de o examinare clinica la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cercetările leagă deshidratarea de apariția crampelor musculare
  •